Etsitkö töitä kesäksi tai syksyksi?

Koronavirusepidemian myötä monen työtilanne on muuttunut nopeasti. Toisilla on töitä tällä hetkellä liiaksikin, toiset toimipisteet ovat puolestaan hiljentyneet kesää kohti.

Millainen työtilanne Sinulla on?

Jos suunnitelmasi ovat kesän tai syksyn osalta vielä auki, tutustu tälle sivulle kerättyihin Medikumppanin työmahdollisuuksiin.

Etsit sitten koko- tai osa-aikaista, lyhyttä tai pitkää työjaksoa, meihin voit aina olla yhteydessä, ja autamme juuri sinun aikatauluusi sopivan työjakson löytämisessä. Jos alla olevasta listauksesta ei löydy sinulle sopivaa työpaikkaa, kysy meiltä lisää vaihtoehtoja.

Olemme täällä teitä varten!

Medikumppanin tiimi

Puh. 029 170 1370
info@medikumppani.fi

Medikumppani on valtakunnallisesti toimiva terveydenhuollon henkilöstöpalveluyritys.
Tarjoamme yksityiselle ja julkiselle sektorille osaavia lääkäreitä, erikoislääkäreitä ja hammaslääkäreitä. Saatamme oikeat lääkärit oikeaan paikkaan ja pidämme heistä huolta.

Kesän työpaikkoja

Pääkaupunkiseutu

Yleislääkäri Helsingin kotihoitoon
Etsimme kahta yleislääkäriä täysipäiväiseen työhön Helsingin kotihoitoon. Töiden aloitus heinäkuussa 2020.
>>Lue lisää

Näytteenottajia projektityöhön Helsinkiin
Etsimme asiakkaallemme 20 näytteenottajaa projektityöhön touko-kesäkuulle Helsinkiin. Työ sopii sairaanhoitajalle, lähihoitajalle ja bioanalyytikolle sekä bioanalytiikan opiskelijalle, jolla on vähintään 2/3 opinnot suoritettuna.
>> Lue lisää

Kymenlaakso

Yleislääkäri terveyskeskustasoiseen osastotyöhän
Etsimme yleislääkäriä työskentelemään osastolla sairaalassa Kymenlaaksossa. Myös erikoistumisen jaksot ovat onnistuneet tässä toimipisteessä. Osastoina muun muassa yleislääketieteen osasto, kirurgisesti orientoitunut osasto, kuntoutusosasto (neurologia, kirurgia). Tarkempi sijoittuminen sovittavissa toiveidesi ja toimipisteen tarpeen mukaan.
>>Lue lisää

 


Etelä-Suomi

Vankisairaalan osastonlääkäri
Etsimme yleislääkäriä vankisairaalaan Etelä-Suomessa. Kysy lisää työnkuvasta ja sijainnista.
>>Lue lisää


Päijät-Häme

Psykiatrian erikoislääkäri
Etsimme psykiatrian erikoislääkäriä työskentelemään kunnallisella sektorilla Päijät-Hämeessä. Työnkuva ensisijaisesti aikuispsykiatrian poliklinikkatyötä. Työnkuva räätälöitävissä aiemman kokemuksen ja toimipisteen tarpeen mukaan. Aloitus, kesto ja työmäärä sovittavissa.
>> Lue lisää

Varsinais-Suomi

Psykiatrian erikoislääkäri
Etsimme psykiatrian erikoislääkäriä poliklinikkatyöhön Varsinais-Suomessa.
Työaika sovittavissa joustavasti, myös osa-aikaisuus tai lyhyemmät työpäivät onnistuvat.
>>Lue lisää

Yleislääkäri mielenterveys- ja päihdetyöhön
Etsimme yleislääkäriä poliklinikkatyöhön mielenterveys- ja päihdepotilaiden parissa. Vastaanottotyön lisäksi on mahdollista tehdä joitain päiviä etätyönä (esim. kirjallinen työ, lausunnot). Myös osa-aikainen työmäärä sovittavissa.
>>Lue lisää

Tutkijalääkäri, CRST Oy, Turku
Etsimme CRST:lle kokoaikaista tutkijalääkäriä kliinisten lääketutkimusten toteuttamiseen Turkuun. Tutkijalääkärinä pääset toteuttamaan kliinisiä tutkimuksia uusilla ja markkinoilla olevilla lääkkeillä, elintarvikkeilla ja lääkinnällisillä laitteilla. Monipuolinen työnkuva sisältää kliinisten lääketutkimusten suunnittelun, toteutuksen ja raportoinnin. Vakituinen työsuhde, aloitus joustavasti kesän aikana.
>> Lue lisää

 

Pohjanmaa

Yleislääkäri työterveyshuoltoon Vaasan alueelle
Etsimme yleislääkäriä tuntipalkalla pitämään työterveyshuollon sairasvastaanottoa Vaasan alueella. Työmäärä ja aloitus sovittavissa.
>> Lue lisää

Jos katseesi suuntautuu jo syksyyn…

Yleislääkäri tai työterveyshuollon erikoislääkäri Espooseen
Etsimme yleislääkäriä tai tth-erikoislääkäriä työskentelemään työterveyshuollossa yksityisellä lääkäriasemalla Espoossa. Tarjolla on monipuolinen työnkuva moderneissa tiloissa, kansainvälisten asiakkaiden parissa. Töiden aloitus elokuussa 2020.
>>Lue lisää

Yleislääkäri senioritueksi terveyskeskukseen Uudellemaalle
Etsimme kokenutta yleislääkäriä kokoaikaiseen päivätyöhön toimimaan senioritukena terveyskeskuksessa Uudellamaalla. Töiden aloitus elokuussa 2020.
>>Lue lisää

Psykiatrian erikoislääkäri Kymenlaaksoon
Etsimme psykiatrian erikoislääkäriä mielenterveys- ja päihdetyöhön Kymenlaaksoon. Kesto ja työmäärä sovittavissa joustavasti toiveidesi mukaan. Pitkäaikainen työjakso, 6kk jälkeen mahdollista siirtyä tekemään 50% työstä etätyönä. Töiden aloitus elokuussa 2020.
>>Lue lisää

Yleislääkäri työterveyshuoltoon, Kymenlaakso
Etsimme yleislääkäriä työterveyshuollon työhön Kymenlaaksoon. Töiden aloitus syksyllä 2020 ja kesto sovittavissa.
>> Lue lisää

 

Miksi kannattaa valita Medikumppani:

  • Luotettavuus: Tarjoamamme paikat perustuvat aina asiakkailtamme tulleisiin, todellisiin tilauksiin. Tiedät aina mihin työllistyt.
  • Helppous: Medikumppanilla työskentelet työntekijänä, työsopimus tehdään sinun ja Medikumppanin välille. Sinun ei tarvitse huolehtia yksityisen ammatinharjoittajan velvoitteista, kuten vuokrista, kuluista tai kirjanpitovelvollisuudesta.
  • Selkeät palkkamallit: Kaikki palkkamme ovat kokonaispalkkoja ja kerromme niistä läpinäkyvästi. Lue lisää palkkamalleistamme.
  • Palvelu: Meillä saat aina oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työhön liittyvissä asioissa.
  • Joustavuus: Meillä voit päättää kuinka paljon työskentelet. Joustavan työviikon ja vapaiden sopiminen onnistuu helposti.
  • Hyvät edut: Saat koulutusrahaa oman osaamisen kehittämiseen sekä työterveyshuollon, joka on järjestetty Suomen Terveystalossa.
  • Urapolku: Meillä on tarjolla monipuolisia työmahdollisuuksia lääkärinurasi eri vaiheissa.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä sivun alalaidan lomakkeella, tai voit myös olla suoraan yhteydessä meihin.

info@medikumppani.fi

p. 029 170 1370

Kaikki paikkamme eivät ole verkkosivuillamme, joten mikäli sinulla on mielessä jokin tietty sijainti tai et löytänyt juuri itsellesi sopivaa paikkaa, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointitiimiimme. Kartoitamme tilanteesi ja etsimme sinulle sopivan työpaikan.

Lääkärit kaipaavat tunnetaitoista johtajaa – heitä myös on

Tammikuussa Helsingin Lääkäripäivillä kysyimme messuosastollamme vierailleilta lääkäreiltä, miten he ovat kokeneet johtajuuden työelämässä. Vielä tuolloin ei kellään ollut tietoa, miten tärkeässä asemassa johtajuus tulisi terveydenhuollossa olemaan tänä keväänä.

Kyselyyn vastasi kaiken kaikkiaan 631 messukävijää, joista 53 % oli lääkäreitä ja 43 % lääketieteen opiskelijoita. Kyselyn tuloksia meille kommentoi kokenut ja arvostettu johtamisen tunnetaitovalmentaja Dr. Pauliina Airaksinen-Aminoff.

Vastausten myötä esiin nousi, että lääkärit arvostavat johtajansa apua ja tukea, ja toivovat tämän puuttuvan rohkeasti epäkohtiin. Johtajalta toivotaan tänä päivänä myös empaattisuutta ja helposti lähestyttävyyttä.

Tyytyväisyys johdon tukeen yllätti meidät positiivisesti. Vaikka terveydenhuoltoalaa leimaa jatkuva kiire, koki kuitenkin iso osa vastaajista saavansa riittävästi tukea työhönsä.

>> Käy lukemassa koko kyselyn tulokset blogistamme

Medikumppani – ammattilainen apunasi

Medikumppani on toiminut alalla jo lähes 20 vuotta. Missiomme on luoda hyvinvoivaa terveydenhuollon työelämää – yksi rekrytointi kerrallaan. Jokainen lääkäri ja jokainen kumppanuus on meille tärkeä.

Haluamme ymmärtää aidosti työntekijöidemme tarpeita sekä tarjota heille laadukasta ja joustavaa palvelua. Kannustamme työntekijöitämme ammatilliseen kehittymiseen tarjoamalla mahdollisuuksia lisäkoulutuksiin.

Olemme työllistäneet yhteensä lähes 1000 lääkäriä, erikoislääkäriä ja hammaslääkäriä eri pituisiin työsuhteisiin ympäri Suomea. Pisimmät työsuhteemme ovat kestäneet 10 vuotta.

Palvelemme työntekijöitämme ja asiakkaitamme Turussa sijaitsevalta toimistoltamme käsin. Toimintatapamme varmistaa henkilökohtaisen, joustavan ja mutkattoman yhteistyön Medikumppanin, työpaikan ja työntekijän välillä.

>> Lue lisää meistä