Ergonomiakoulutuksista hyvinvointia työyhteisöille

Ergokortti – terveenä työssäTM on Ergomentor Oy:n kehittämä koulutuspalvelu ja tavaramerkki. Koulutuspalvelu sisältää eri toimialojen ergonomiakoulutuksia ja oppimateriaaleja. Ergokortti – terveenä työssäTM -koulutuksen käyneitä on jo yli 2000. Sosiaali- ja terveysalan ergonomiakoulutukset ovat Ergomentorin vahvuusaluetta.

Vanhustyön Ergokortti ja Kotihoitotyön Ergokortti -koulutukset ennaltaehkäisevät alalla toimivien tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä lisäävät avustettavien toimintakykyä. Koulutukset edistävät työpaikkojen työ- ja potilasturvallisuutta ja vähentävät tutkitusti tuki- ja liikuntaelinvaivoista johtuvia sairauspoissaoloja. Myös rahallinen hyöty poissaolojen vähenemisestä on merkittävä.

Ergokortti – terveenä työssäTM -koulutuspalvelusta työnantajat saavat kustannustehokkaan tavan henkilöstökoulutusten järjestämiseen. Peruskoulutukseen käyneistä voidaan kouluttaa sisäisiä kouluttajia, jotka jatkavat oppien levittämistä ja päivittämistä lisenssiratkaisun avulla.

Koulutuksissa opitaan avustustekniikoita, jotka edistävät asiakkaiden toimintakykyä ja keventävät työntekijöiden työtä. Uusien tietojen ja taitojen avulla työyhteisö pysyy mukana työelämän kehityksessä.

Ergonomiakoulutuksia Medikumppanin asiakkaille

Medikumppanin asiakkaat voivat nyt ostaa työyhteisöilleen vanhustenhuollon ja kotihoidon työntekijöiden Ergokortti – terveenä työssäTM -koulutuksia Medikumppanin kautta.

Medikumppanin arvojen ytimessä ovat välittäminen ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen. Ergomentorin koulutusten avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme konkreettisia työkaluja henkilöstön työhyvinvoinnista huolehtimiseen.

Ergomentor Oy on koulutus- ja konsultaatioyritys, jonka erityisalaa ovat ergonomia, työhyvinvointi, turvallisuus ja työväkivallan hallinta. Ergomentor on toiminut sote-alan lakisääteisten koulutusratkaisujen toteuttajana vuodesta 2015.

Ergomentorin perustaja on filosofian tohtori ja terveystieteiden maisteri Virpi Fagerström.

>> Lue lisää koulutuksista

>> Lue lisää koulutusyhteistyöstä

Pohditko koulutuksen järjestämistä omalle työyhteisöllesi?

Täytä alla oleva lomake niin palaamme sinulle asiaan:

Nimi(Pakollinen)