Nyt monipuolisia työpaikkoja lääkäreille

Medikumppani on valtakunnallisesti toimiva terveydenhuollon henkilöstöpalveluyritys.
Tarjoamme yksityiselle ja julkiselle sektorille osaavia lääkäreitä ja lääkäreille mielenkiintoisia työpaikkoja.

Eikö olisi mukava aloittaa uusi vuosi uudella työllä? Meillä on nyt avoinna runsaasti erilaisia mielenkiintoisia työpaikkoja talveksi ja kevääksi. Etsitpä sitten osa-aikaista tai kokopäiväistä työtä, pidempää tai lyhyempää työjaksoa, terveyskeskuspaikkaa tai yksityisvastaanottoa, meiltä löydät varmasti sinulle sopivan paikan. Meiltä löydät myös runsaasti erikoislääkäreiden työpaikkoja sekä erikoistumiseen sopivia työjaksoja.

Uusi vuosi – uusi työ

Nyt otetaan rekrtytoijista mittaa! Kummalta löytyy parempi käsi? Heitä sinä seuraava haaste rekrytoijillemme, niin etsimme sinulle sopivan työpaikka.

Avoimia työpaikkoja:

Miksi kannattaa valita Medikumppani:

  • Luotettavuus: Tarjoamamme paikat perustuvat aina asiakkailtamme tulleisiin, todellisiin tilauksiin. Tiedät aina mihin työllistyt.
  • Helppous: Medikumppanilla työskentelet työntekijänä, työsopimus tehdään sinun ja Medikumppanin välille. Sinun ei tarvitse huolehtia yksityisen ammatinharjoittajan velvoitteista, kuten vuokrista, kuluista tai kirjanpitovelvollisuudesta.
  • Selkeät palkkamallit: Kaikki palkkamme ovat kokonaispalkkoja ja kerromme niistä läpinäkyvästi. Lue lisää palkkamalleistamme.
  • Palvelu: Meillä saat aina oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työhön liittyvissä asioissa.
  • Joustavuus: Meillä voit päättää kuinka paljon työskentelet. Joustavan työviikon ja vapaiden sopiminen onnistuu helposti.
  • Hyvät edut: Saat koulutusrahaa oman osaamisen kehittämiseen sekä työterveyshuollon, joka on järjestetty Suomen Terveystalossa.
  • Urapolku: Meillä on tarjolla monipuolisia työmahdollisuuksia lääkärinurasi eri vaiheissa.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä sivun alalaidan lomakkeella tai voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointipäällikköömme Heidiin:

Heidi Larko
Rekrytointipäällikkö
heidi.larko@medikumppani.fi
p. 040 576 3611

Kaikki paikkamme eivät ole verkkosivuillamme, joten mikäli sinulla on mielessä jokin tietty sijainti tai et löytänyt juuri itsellesi sopivaa paikkaa, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointitiimiimme. Kartoitamme tilanteesi ja etsimme sinulle sopivan työpaikan.

Blogi: Vuokratyön myytit murtuvat

Kaikkihan osaavat kuvailla, millaisia ovat terveydenhoitoalan vuokratyöt ja mitä on keikkalääkärin elämä. Eikö totta? Vai onko kuitenkin niin, että käsityksesi kaipaavat pientä päivitystä? Tutustu uuteen blogiimme vuokratyön myyteistä. Lue blogi

Medikumppani – ammattilainen apunasi

Medikumppani on toiminut alalla jo vuodesta 2003. Panostamme pitkiin kumppanuussuhteisiin, asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeiden aitoon ymmärtämiseen, laadukkaaseen ja joustavaan asiakaspalveluun sekä työntekijöiden ammatilliseen koulutukseen ja tukeen. Työllistämme vuosittain lähes 100 lääkäriä, erikoislääkäriä ja hammaslääkäriä eri pituisiin työsuhteisiin ympäri Suomea. Työntekijöitämme ja asiakkaitamme palvelee 10 henkilön tiimi Turussa. Toimintatapamme varmistaa henkilökohtaisen, joustavan ja mutkattoman yhteistyön Medikumppanin, työnantajan ja työntekijän välillä.