Hoitoalan ammattilaisten Yrittäjyyden ABC -koulutus – lisätietoja seuraavien toteutusten aikatauluista julkaistaan pian!

Lisätietoja saat sosiaalisen median kanavista. Voit myös ilmoittaa meille kiinnostuksesi alkavaa ryhmään kohtaan osoitteessa info@medikumppani.fi. Olisi ihana kuulla sinusta!

Yrittäjyyden ABC on hoitoalan henkilöstölle suunnattu puolen vuoden mittainen koulutus, joka toteutetaan etäyhteydellä ja jonka voi suorittaa oman työn ohessa. Koulutukseen kuuluu yksi opetuspäivä kuukaudessa, ja koulutuspäivän kesto on klo 9–15. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Rastor-instituutin kanssa.

Medikumppani tarjoaa koulutuksen hoitajille, eli koulutus on osallistujille maksuton. Koulutukseen voivat osallistua matalalla kynnyksellä kaikki yrittäjyydestä kiinnostuneet hoitoalan osaajat. Ammatinharjoittajana hoitaja voi paremmin vaikuttaa omiin työtunteihin ja palkkatasoon, ja siksi haluammekin tarjota hoitajille työkaluja oman yrityksen perustamiseen.

Jos olet siis haaveillut ammatinharjoittajuudesta tai utelias oppimaan tällaisesta mahdollisuudesta lisää, nyt on tilaisuutesi!

Pohditko koulutukseen hakemista? Katso täältä Usein kysytyt kysymykset

Lisätietoja koulutuksesta antaa Teija Koskinen, teija.koskinen@medikumppani.fi, p. 040 355 8908.

Voit myös tiedustella meiltä räätälöityjä koulutuksia ja valmennuksia mm. potilaan kohtaamisen taidoista, tuloksellisesta rekrytoinnista sekä itsemyötätuntotaidoista ammattilaisen voimavaroja vahvistavana taitona.

Lisää aiheesta:

>> Tiedote: Ammatinharjoittajakoulutus tuo hoitoalan osaajille vaihtoehdon ja väylän parempaan työhyvinvointiin

>> Yrittäjyys avaa hoitohenkilöstölle uusia mahdollisuuksia