Haku hoitoalan ammattilaisten Yrittäjyyden ABC -koulutukseen nyt auki

Yrittäjyyden ABC on hoitoalan henkilöstölle suunnattu puolen vuoden mittainen koulutus, joka toteutetaan etäyhteydellä ja jonka voi suorittaa oman työn ohessa. Koulutukseen kuuluu yksi opetuspäivä kuukaudessa, ja koulutuspäivän kesto on klo 9–15. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Rastor-instituutin kanssa.

Medikumppani tarjoaa koulutuksen hoitajille, eli koulutus on osallistujille maksuton. Koulutukseen voivat osallistua matalalla kynnyksellä kaikki yrittäjyydestä kiinnostuneet hoitoalan osaajat. Ammatinharjoittajana hoitaja voi paremmin vaikuttaa omiin työtunteihin ja palkkatasoon, ja siksi haluammekin tarjota hoitajille työkaluja oman yrityksen perustamiseen.

Jos olet siis haaveillut ammatinharjoittajuudesta tai utelias oppimaan tällaisesta mahdollisuudesta lisää, nyt on tilaisuutesi!

Pohditko koulutukseen hakemista? Katso täältä Usein kysytyt kysymykset

Koulutuksen aikataulu ja ohjelma:

26.1.2022: Kick-off. Juuso Markkanen & Maaretta Tukiainen: Aloittavan yrittäjän ABC. Liikeidea, yrityksen perustaminen, kannattava liiketoiminta

28.2.2022: Pauliina Airaksinen-Aminoff: Liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen, palvelujen tuotteistaminen

29.3.2022: Hanne-Kaisa Mikola: Yrittäjän myyntityö & ajankäyttö

20.4.2022: Juuso Markkanen: Kannattavuuden ja talouden kehittäminen, kateajattelu, kassabudjetti

10.5.2022: Pauliina Airaksinen-Aminoff: Yrittäjän viestintä ja vuorovaikutus, asiakaskokemus, haastavat tilanteet

14.6.2022: Minna Ekblom: Itsensä johtaminen yrittäjänä

Koulutuspäivät klo 9–15.

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si 21.11.2021 mennessä. Kerro hakemuksessa, miksi sinä haluaisit mukaan Yrittäjyyden ABC -koulutukseen. Lähetä hakemus osoitteeseen info@medikumppani.fi ja kirjoita otsikoksi “Yrittäjyyden ABC”.

Etämuotoiseen koulutukseen otetaan yhteensä 20 opiskelijaa. Vastaamme jokaiselle hakijalle, ja valituksi tulleille ilmoitamme 29.11.2021.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Teija Koskinen, teija.koskinen@medikumppani.fi, p. 040 355 8908. Soittoajat Teijalle tiistaisin klo 9 – 10 ja torstaisin klo 16 – 16:30.

Lisää aiheesta:

>> Tiedote: Ammatinharjoittajakoulutus tuo hoitoalan osaajille vaihtoehdon ja väylän parempaan työhyvinvointiin

>> Yrittäjyys avaa hoitohenkilöstölle uusia mahdollisuuksia