Etsitkö uusia tuulia työurallesi tai kaipaatko töihin vaihtelua?

Medikumppani on valtakunnallisesti toimiva terveydenhuollon henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme yksityiselle ja julkiselle sektorille osaavia lääkäreitä ja lääkäreille mielenkiintoisia työpaikkoja.

Medikumppanilla on avoinna paljon työpaikkoja erikoislääkäreille ympäri Suomea. Tällä hetkellä eniten avoimia työpaikkoja on mm. psykiatrian, työterveyshuollon, lastentautien sekä naistentautien erikoislääkäreille. Avoimia paikkoja löytyy kuitenkin runsaasti myös muiden alojen erikoislääkäreille.

Tiesithän, että kauttamme voit myös tehdä joustavasti osa-aikatöitä sekä ilta- ja viikonloppuvuoroja.

 

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Löydät helposti sinua kiinnostavat avoimet työpaikkamme erikoislääkäreiden työpaikkahausta. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja löydä oma paikkasi.

Tutustu avoimiin paikkoihin

Työterveyshuolto

Tutustu työterveyshuollon erikoislääkärin avoimiin työpaikkoihin.

Psykiatria

Tutustu psykiatrian erikoislääkärin avoimiin työpaikkoihin.

Lastentaudit

Tutustu lastentautien erikoislääkärin avoimiin työpaikkoihin.

Osa-aikatöitä oman työn oheen?

Medikumppanin kautta voit tehdä joustavasti töitä työsi ohella. Tarjoamme mm. osa-aikaisia päivätöitä sekä ilta- ja viikonloppuvuoroja. Mikäli avoimista paikoistamme ei löydy juuri sinulle sopivaa vaihtoehtoa, kartoitamme toiveidesi mukaisia paikkoja suoraan asiakkailtamme.

Ensi vuoden verokorttiuudistuksen myötä myös sivutöiden verotus selkeytyy.

Katso avoimet osa-aikaiset työpaikat

Uusimmat blogit:

Sujuvampaa arkea lääkärille

Työelämä on muuttunut hektiseksi ja vaativaksi. Helpottaisiko sinun elämääsi, jos voisit itse päättää minä viikonpäivinä teet töitä ja mihin kellonaikaan?
Medikumppani tarjoaa joustavia työmahdollisuuksia helpottamaan arkeasi.

Lue lisää

Verokorttiuudistus

Tiesitkö, että verokortti uudistuu ensi vuoden alussa. Uudistus tuo helpotusta erityisesti heille, jotka tekevät töitä usealla eri työnantajalla.

Lue lisää

Miksi kannattaa valita Medikumppani:

  • Luotettavuus: Tarjoamamme paikat perustuvat aina asiakkailtamme tulleisiin, todellisiin tilauksiin. Tiedät aina mihin työllistyt.
  • Helppous: Medikumppanilla työskentelet työntekijänä, työsopimus tehdään sinun ja Medikumppanin välille. Sinun ei tarvitse huolehtia yksityisen ammatinharjoittajan velvoitteista, kuten vuokrista, kuluista tai kirjanpitovelvollisuudesta.
  • Selkeät palkkamallit: Kaikki palkkamme ovat kokonaispalkkoja ja kerromme niistä läpinäkyvästi. Lue lisää palkkamalleistamme.
  • Palvelu: Meillä saat aina oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työhön liittyvissä asioissa.
  • Joustavuus: Meillä voit päättää kuinka paljon työskentelet. Joustavan työviikon ja vapaiden sopiminen onnistuu helposti.
  • Hyvät edut: Saat koulutusrahaa oman osaamisen kehittämiseen sekä työterveyshuollon, joka on järjestetty Suomen Terveystalossa.
  • Urapolku: Meillä on tarjolla monipuolisia työmahdollisuuksia lääkärinurasi eri vaiheissa.

Kiinnostuitko?
Ota meihin yhteyttä sivun alalaidan lomakkeella tai voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointipäällikköömme Heidiin:

Heidi Larko
Rekrytointipäällikkö
heidi.larko@medikumppani.fi
p. 040 576 3611

Kaikki paikkamme eivät ole verkkosivuillamme, joten mikäli sinulla on mielessä jokin tietty sijainti tai et löytänyt juuri itsellesi sopivaa paikkaa, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointitiimiimme. Kartoitamme tilanteesi ja etsimme sinulle sopivan työpaikan.