Medikumppani on valtakunnallisesti toimiva terveydenhuollon henkilöstöpalveluyritys.
Tarjoamme yksityiselle ja julkiselle sektorille osaavia lääkäreitä ja lääkäreille mielenkiintoisia työpaikkoja.

Medikumppani on toiminut alalla jo vuodesta 2003. Panostamme pitkiin kumppanuussuhteisiin, asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeiden aitoon ymmärtämiseen, laadukkaaseen ja joustavaan asiakaspalveluun sekä työntekijöiden ammatilliseen koulutukseen ja tukeen. Työllistämme vuosittain lähes 100 lääkäriä, erikoislääkäriä ja hammaslääkäriä eri pituisiin työsuhteisiin ympäri Suomea. Työntekijöitämme ja asiakkaitamme palvelee 10 henkilön tiimi Turussa. Toimintatapamme varmistaa henkilökohtaisen, joustavan ja mutkattoman yhteistyön Medikumppanin, työnantajan ja työntekijän välillä.

Lupauksemme

1

Parasta palvelua

2

Ammattilaiset apunasi

3

Aina ajan hermolla

Parasta palvelua

Koko tiimimme on Medikumppanin lääkärien ja asiakkaiden käytettävissä, mutta nimeämme aina myös henkilökohtaisen, helposti tavoitettavan yhteyshenkilön. Kuuntelemme rekrytoinneissa sekä lääkärien että asiakkaiden toiveita ja pidämme kiinni siitä, minkä lupaamme. Olemme säännöllisesti yhteydessä kaikkiin osapuoliin ja seuraamme tyytyväisyyskyselyillä, kuinka onnistumme palvelussamme.

Ammattilaiset apunasi

Meillä on laajaa kokemusta terveydenhuoltoalan eri sektoreilta sen eri toimijoiden näkökulmasta. Tunnemme lääkärien toimenkuvan ja erikoistumispolut ja ymmärrämme syvällisesti asiakkaittemme liiketoimintaa. Olemme hioneet prosessimme selkeiksi ja tehokkaiksi, jotta yhteistyö meidän, työntekijöidemme sekä asiakkaittemme kesken on mahdollisimman sujuvaa.

Aina ajan hermolla

Seuraamme jatkuvasti alalla tapahtuvaa kehitystä ja koulutamme henkilökuntaamme. Medikumppanin lääkäreille työhön perehdyttäminen on aina palkallista työaikaa. Kehitämme toimintaamme ja palveluitamme säännöllisten, sekä lääkäreille että asiakkaille tehtävien palautekyselyiden pohjalta. Otamme käyttöömme uusia kanavia, työkaluja ja palveluja heti, kun havaitsemme ne hyödyllisiksi.

Korkea asiakastyytyväisyys on toimintamme perusta

Medikumppanin toiminnan kivijalka on asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeiden aito ymmärtäminen sekä yksilöllinen palvelu. Suunnittelemme jokaisen rekrytoinnin perusteellisesti, olemme asiakkaan tavoitettavissa, palvelemme joustavasti ja reagoimme asiakastarpeisiin nopeasti. Toimintatapamme varmistaa henkilökohtaisen, joustavan ja mutkattoman yhteistyön Medikumppanin, työnantajan ja työntekijän välillä. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeä asia. Keräämme palautetta sekä sopimussuhteen aikana että sen päättyessä. Kehitämme toimintaamme saamiemme vastausten perusteella. Seuraamme tyytyväisyyttä säännöllisesti asiakastyytyväisyystutkimuksen avulla. Viimeisimmässä mittauksessa, joka toteutettiin marraskuussa 2018, saimme asiakkailtamme erinomaisen arvosanan 4,44 (asteikolla 1–5). Asiakkaamme ovat olleet erityisen tyytyväisiä Medikumppanin välittämiin työntekijöihin, yhteyshenkilöidemme ammattitaitoon sekä Medikumppanin kykyyn toimittaa palveluita.

Hyvä paikka olla töissä

Medikumppanin lääkärit ja hammaslääkärit voivat tutkitusti hyvin. Seuraamme työntekijöidemme tyytyväisyyttä ja hyvinvointia säännöllisesti. Tulosten perusteella kehitämme toimintaamme ja palveluitamme. Viimeisen tutkimuksen mukaan työntekijöiden hyvinvointi on 4,3 (asteikolla 1-5), mikä on korkeampi kuin suomalaisyrityksissä keskimäärin (työtyytyväisyystutkimus tammikuu 2018) Medikumppani on saanut kiitosta mm. seuraavissa asioissa: nopea ja henkilökohtainen palvelu ja reagointi työntekijöiden tarpeisiin, joustavat työsopimukset ja valinnanvaraa työpaikoissa. Työntekijöillämme on käytössään Medikumppanin tuki urasuunnitteluun ja ammatilliseen kehittymiseen liittyen. Järjestämme halutessasi myös kehitys- ja urasuunnittelukeskustelun kanssasi.

Asiakkaamme kertovat

Yhdessä kehitetyt työskentelytavat edistävät yhteistyötä

Yhteistyömme alkoi vuonna 2014, jolloin Medikumppanilla (silloisella Mediradixilla) oli vielä omia hammaslääkärien vastaanottoja. Olimme keskustelleet alustavasti hammaslääkäreiden rekrytoimisesta, johon Medikumppani halusi keskittyä. Samalla he halusivat luopua omien vastaanottojen pyörittämisestä, joten ostimme heiltä Savonlinnassa ja Viitasaarella sijaitsevat hammaslääkäriasemat. Yhteistyömme

Lue lisää »