Asiantuntijat palveluksessasi

Ota yhteyttä, kun etsit mielenkiintoista työpaikkaa tai tarvitset terveydenhuollon ammattilaista. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@medikumppani.fi

Teija Koskinen
Toimitusjohtaja
p. 040 355 8908
Teija LinkedInissä

Teija on tunnetaitoinen esimerkillä johtaja. Teijan kanssa voit keskustella tarjoamistamme palveluista, yhteistyöstä tai valmennuksistamme.

Anu Fält
Toimialajohtaja
p. 0400 724 496

Anu huolehtii asiakkaistamme vakaalla ammattitaidolla. Käänny Anun puoleen lääkäri- ja hammaslääkärirekrytointeihin liittyvissä kysymyksissä.

Saara Sirén
Toimialajohtaja, hoiva-ala
Sosionomi

p. 044 901 7241
Saara LinkedInissä

Saara on näkemyksellinen hoiva-alan asiantuntija ja kokenut hoitajien rekrytoija. Ota yhteyttä Saaraan hoitajien resursointiin liittyvissä asioissa.

Jenny Ruuskanen
Henkilöstöpäällikkö, lakimies
p. 0400 325 815
Jenny LinkedInissä

Jenny pitää henkilöstöstämme huolen ja vastaa kaikista lakiasioistamme. Ole Jennyyn yhteydessä mm. työsuhdeasioihin tai kilpailutuksiin liittyen.

Heidi Larko (äitiyslomalla)
Rekrytointipäällikkö
Heidi LinkedInissä

Heidi luotsaa rekrytointitiimiämme määrätietoisesti ja kokeneesti. Käänny Heidin puoleen avoimien työpaikkojen tai lääkärirekrytointien osalta.

Sanni Alanen
Rekrytointikonsultti, opiskelijayhteyshenkilö
Fysioterapeutti
p. 044 493 5850
Sanni LinkedInissä

Sanni rekrytoi lääkäreitä ja hammaslääkäreitä sekä toimii opiskelijayhteyshenkilönä. Sannilta voit kysyä avoimista työpaikoistamme sekä yhteistyökuvioista lääkis- tai hammaslääkisopiskelijoiden kanssa.

Laura Karjalainen
Rekrytointikonsultti
Bioanalyytikko
p. 044 493 2950
Laura LinkedInissä

Laura rekrytoi bioanalyytikkoja, lääkäreitä ja hammaslääkäreitä. Lauraan voit olla yhteydessä avoimista työpaikoistamme.

Jaan Hakula
Rekrytointikoordinaattori
p. 044 765 0624
Jaan LinkedInissä

Laskutus

Otamme mielellämme vastaan verkkolaskuja. Laskutusosoitteemme ovat seuraavat:
Verkkolaskut
Operaattori: Apix Messaging Oy
Tunnus: 003723327487
Verkkolaskuosoite: 003715956734
OVT-tunnus: 003715956734

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, voitte lähettää laskun myös sähköpostilla tai paperilaskuna. Laskun voi lähettää sähköpostilla pdf-muodossa osoitteeseen: 003715956734@procountor.apix.fi

Paperiset laskut pyydämme lähettämään ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen: Medikumppani Oy, PL 16112, 00021  LASKUTUS

Medikumppani Y-tunnus 1595673-4

Huomioithan laskutukseen liittyen Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseen. Toivomme saavamme laskut verkkolaskuina. Mikäli kuitenkin lähetätte paperilaskuja, huomatkaa että skannaukseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja ja niiden skannattavia liitteitä. Muu materiaali ei välity skannauspalvelun kautta. Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee yllä oleva laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen  

Tietosuoja

Noudatamme henkilörekistereihin liittyvässä tietojenkäsittelyissä lainmukaista henkilötietojen käsittelytapaa. Huolellisella tietojenkäsittelyllä varmistamme velvoitteiden ja vaatimusten noudattamisen sekä rekisteröidyn oikeuksien turvaamisen parhaalla mahdollisella tavalla. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan tietosuojalausuntoomme sekä rekisteriselosteisiimme.
Tietosuojalausunto
Suoramarkkinointirekisterin tietosuojaseloste
Asiakasrekisterin tietosuojaseloste
Henkilörekisterin tietosuojaseloste