Etsitkö työntekijää?

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme osaavia, motivoituneita ja kuhunkin työyhteisöön sopivia terveydenhuollon ammattilaisia. Etsimme juuri teille sopivan työntekijän, joko ostopalveluna tai suorarekrytointina, osa-aikaisella tai kokoaikaisella työmäärällä.

Teemme yhteistyötä Gubbe Sydänystäväpalvelun kanssa ja tarjoamme henkilöstöetuna työntekijöidemme ikääntyneille läheisillä ystäväpalvelua. Näin haluamme osaltamme vastata ikäihmisistä huolehtimisen kasvavaan haasteeseen ja kehittää työn perheystävällisyyttä entistä kattavammaksi.

Asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyys on meille tärkeä asia. Keräämme palautetta sekä sopimussuhteen aikana että sen päättyessä. Kehitämme toimintaamme saamiemme vastausten perusteella. Kuulumme Eilakaisla-konserniin, joka on vuonna 1971 perustettu suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys.

Osaamisemme ydin muodostuu syvällisestä asiakasymmärryksestä ja ihmistuntemuksesta, tarkasta rekrytointiprosessista sekä välittävästä asenteesta. Tällä reseptillä rakennamme sinnikkäästi parempia terveydenhuollon työyhteisöjä, yksi rekrytointi kerrallaan.

Medikumppani Osaamisen välittämistä & Välittämisen osaamista.Edut asiakkaille

Palvelu pelaa – Nopea, joustava ja luotettava palvelu

Perfect match – Rekrytoimme kuhunkin ainutlaatuiseen työyhteisöön sopivimmat tekijät

Parhaat tekijät – Osaavat terveydenhuollon ammattilaiset

Millaisia työntekijöitä etsit?

  • Lääkäreitä, erikoislääkäreitä, hammaslääkäreitä
  • Lääketieteen tai hammaslääketieteen kandeja
  • Psykologeja 
  • Sairaanhoitajia, bioanalyytikoita, lähihoitajia 
  • Osa-aikaisia, kokoaikaisia, määräaikaisia tai vakituisia
  • Ostopalveluna tai suorarekrytointina

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!