Medikumppani rakentaa entistä parempia terveydenhuollon työyhteisöjä rekrytoimalla oikeat tekijät oikeaan paikkaan ja tukemalla heitä työssään. Olemme toimineet alalla lähes 20 vuotta, jonka aikana olemme rekrytoineet noin tuhat terveydenhuollon ammattilaista eri pituisiin työsuhteisiin ympäri Suomen. Pisimmät työsuhteemme ovat kestäneet yli 10 vuotta.

Autamme asiakkaitamme terveydenhuollon järjestämisessä tarjoamalla eri pituisiin työsuhteisiin osaavia ammattilaisia. Palvelemme sekä julkista että yksityistä puolta yksityisten lääkäriasemien, terveyskeskusten, sairaaloiden ja työterveyshuollon yhteistyökumppanina. Toimipisteemme on Turussa, mutta toimimme koko maan laajuisesti.

Me Medikumppanilla olemme sitkeitä optimisteja, toimimme vastuullisesti, vilpittömästi ja lempeydellä.

Vaalimme pitkiä kumppanuuksia, asiakkaiden tarpeiden aitoa ymmärtämistä, laadukasta ja joustavaa asiakaspalvelua. Toimintatapamme varmistaa henkilökohtaisen, joustavan ja mutkattoman yhteistyön Medikumppanin, työnantajan ja työntekijän välillä.

Me uskomme, että hyvinvoiva lääkäri on vaikuttavan hoidon perusta.

Lue lisää ajankohtaisia ajatuksiamme kesäkuun asiakaskirjeestämme.

Etsimme juuri sinulle sopivan työntekijän

Jätäthän meille yhteystietosi niin kartoitamme sinulle sopivan työntekijän ja otamme sinuun yhteyttä.

* Pakolliset kentät

Asiantuntevaa, tehokasta palvelua

Tarjoamme monipuolista rekrytointipalvelua aina, kun tarvitset terveydenhuollon ammattilaista. Mitoitamme palvelut vastaamaan asiakkaan toiveita ja tarpeita, joten voimme tarjota joustavaa yhteistyötä muuttuvissakin tilanteissa.

Tehtävämme on löytää asiakkaan tarpeeseen parhaiten soveltuva terveydenhuollon ammattilainen ja tarjota ammattilaiselle mielekästä ja motivoivaa työtä. Tavoitteena on aina tilaajan ja työntekijän tarpeiden saumaton kohtaaminen.

Olemme erikoistuneet pitkiin yhteistyösopimuksiin sekä henkilökohtaiseen ja kattavaan palveluun. Toimintatapamme varmistaa henkilökohtaisen, joustavan ja mutkattoman yhteistyön Medikumppanin, työnantajan ja työntekijän välillä.

Korkea asiakastyytyväisyys on toimintamme perusta

Medikumppanin toiminnan kivijalka on asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeiden aito ymmärtäminen sekä yksilöllinen palvelu. Suunnittelemme jokaisen rekrytoinnin perusteellisesti, olemme asiakkaan tavoitettavissa, palvelemme joustavasti ja reagoimme asiakastarpeisiin nopeasti.

Asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyys on meille tärkeä asia. Keräämme palautetta sekä sopimussuhteen aikana että sen päättyessä. Kehitämme toimintaamme saamiemme vastausten perusteella.

Asiakkaidemme tyytyväisyyttä seuraamme säännöllisesti asiakastyytyväisyystutkimuksen avulla. Viimeisimmässä mittauksessa saimme asiakkailtamme erinomaisen arvosanan 4,34 (asteikolla 1–5). Asiakkaamme ovat olleet erityisen tyytyväisiä Medikumppanin työntekijöihin, yhteyshenkilöidemme ammattitaitoon sekä Medikumppanin kykyyn toimittaa palveluita.

Kuinka saat ammattilaisen avuksesi

1

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi

2

Kartoitamme ja esittelemme sopivat ehdokkaat

3

Keskustele ehdokkaan kanssa

4

Tee sopimus kanssamme sopivan lääkärin löytyessä

5

Työntekijä aloittaa työt teillä

Asiakkaamme kertovat

Yhdessä kehitetyt työskentelytavat edistävät yhteistyötä

Yhteistyömme alkoi vuonna 2014, jolloin Medikumppanilla (silloisella Mediradixilla) oli vielä omia hammaslääkärien vastaanottoja. Olimme keskustelleet alustavasti hammaslääkäreiden rekrytoimisesta, johon Medikumppani halusi keskittyä. Samalla he halusivat luopua omien vastaanottojen pyörittämisestä, joten ostimme heiltä Savonlinnassa ja Viitasaarella sijaitsevat hammaslääkäriasemat. Yhteistyömme

Lue lisää »