Lääkäreille monipuolisia työpaikkoja pääkaupunkiseudulla

Medikumppani on valtakunnallisesti toimiva terveydenhuollon henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme yksityiselle ja julkiselle sektorille osaavia lääkäreitä ja lääkäreille mielenkiintoisia työpaikkoja.

Meillä on nyt avoinna runsaasti erilaisia mielenkiintoisia työpaikkoja pääkaupunkiseudulla. Etsitpä sitten osa-aikaista tai kokopäiväistä työtä, pidempää tai lyhyempää työjaksoa, terveyskeskuspaikkaa tai yksityisvastaanottoa, meiltä löydät varmasti sinulle sopivan paikan. Meiltä löydät myös erikoistumiseen sopivia työjaksoja.

Avoimia työpaikkoja pääkaupunkiseudulla

Etkö löytänyt sopivaa paikkaa?

Blogi: Reilut ja läpinäkyvät palkkamallit lääkäreille

Palkka on työn sisällön ja mielekkyyden lisäksi tärkeä osa kokonaisuutta. Medikumppanin toiminnassa on erittäin tärkeää, että työntekijämme kokevat palkkamallimme läpinäkyviksi, ymmärrettäviksi ja reiluiksi.

Lue blogi

 

Katso myös uusimmat työpaikkailmoituksemme

 

Tehtävä Alue Työnkuva Työmäärä Kesto
Lääkäri tai hammaslääkäri – töihin Puolustusvoimille!Useita sijaintejaJulkinen
Varuskunta
Kokoaikainen
Osa-aikainen
Alle 6 kk
Yleislääkäri – Tikkurilan terveysasema, VantaaUusimaaJulkinen
Kokoaikainen
Alle 6 kk
Yleislääkäri – Keusoten akuuttiosastot, kotihoito ja kotisairaala (Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Tuusula, Pornainen)UusimaaJulkinen
Kokoaikainen
Alle 9 kk
Yleislääkäri – Hyvinkään, Hyrylän ja Mäntsälän terveysasema, KeusoteUusimaaJulkinen
Terveyskeskus
Kokoaikainen
Alle 12 kk
Hammaslääkäri – terveyskeskushammashoitola Varsinais-SuomessaVarsinais-SuomiYksityinen
Kokoaikainen
Osa-aikainen
Alle 3 kk
Yleislääkäri – Kesälääkäriksi Aavaan Etelä-SuomeenUusimaaTyöterveyshuolto yksityinen
Yksityinen
Yksityisvastaanotto
Kokoaikainen
Osa-aikainen
Alle 3 kk

Miksi kannattaa valita Medikumppani:

  • Luotettavuus: Tarjoamamme paikat perustuvat aina asiakkailtamme tulleisiin, todellisiin tilauksiin. Tiedät aina mihin työllistyt.
  • Helppous: Medikumppanilla työskentelet työntekijänä, työsopimus tehdään sinun ja Medikumppanin välille. Sinun ei tarvitse huolehtia yksityisen ammatinharjoittajan velvoitteista, kuten vuokrista, kuluista tai kirjanpitovelvollisuudesta.
  • Selkeät palkkamallit: Kaikki palkkamme ovat kokonaispalkkoja ja kerromme niistä läpinäkyvästi. Lue lisää palkkamalleistamme.
  • Palvelu: Meillä saat aina oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työhön liittyvissä asioissa.
  • Joustavuus: Meillä voit päättää kuinka paljon työskentelet. Joustavan työviikon ja vapaiden sopiminen onnistuu helposti.
  • Hyvät edut: Saat koulutusrahaa oman osaamisen kehittämiseen sekä työterveyshuollon, joka on järjestetty Suomen Terveystalossa.
  • Urapolku: Meillä on tarjolla monipuolisia työmahdollisuuksia lääkärinurasi eri vaiheissa.

Kiinnostuitko?
Ota meihin yhteyttä sivun alalaidan lomakkeella tai voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointipäällikköömme Heidiin:

Heidi Larko
Rekrytointipäällikkö
heidi.larko@medikumppani.fi
p. 040 576 3611

Kaikki paikkamme eivät ole verkkosivuillamme, joten mikäli sinulla on mielessä jokin tietty sijainti tai et löytänyt juuri itsellesi sopivaa paikkaa, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointitiimiimme. Kartoitamme tilanteesi ja etsimme sinulle sopivan työpaikan.

Medikumppani esittäytyy

Medikumppanin iloinen rekrytointitiimi esittäytyy!

Meillä Medikumppanilla työskentelee viisi asiantuntevaa ja avuliasta rekrytoinnin ammattilaista, jotka palvelevat sinua mielellään kaikissa työelämään liittyvissä asioissa. Katso video ja tutustu rekrytointitiimiimme.

Medikumppani on toiminut alalla jo vuodesta 2003. Aikaisemmin meidät tunnettiin nimellä Mediradix. Panostamme pitkiin kumppanuussuhteisiin, asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeiden aitoon ymmärtämiseen, laadukkaaseen ja joustavaan asiakaspalveluun sekä työntekijöiden ammatilliseen koulutukseen ja tukeen.

Työllistämme vuosittain lähes 100 lääkäriä, erikoislääkäriä ja hammaslääkäriä eri pituisiin työsuhteisiin ympäri Suomea. Työntekijöitämme ja asiakkaitamme palvelee 10 henkilön tiimi Turussa. Toimintatapamme varmistaa henkilökohtaisen, joustavan ja mutkattoman yhteistyön Medikumppanin, työnantajan ja työntekijän välillä.