Ajankohtaista

Psykiatrian erikoislääkäri – etätyö

Etsimme psykiatrian erikoislääkäriä osa-aikatyöhön aikuispsykiatrian poliklinikalle Etelä-Pohjanmaalle. Työ sijoittuu Lapuan ja Kurikan psykoosi- ja mielialahäiriöpolikinikoille. Esimerkiksi Lapualla potilaat ovat 18-25 -vuotiaita. Työssä on mahdollisuus kokoaikaiseen etätyöskentelyyn ja lääkärin tulee olla Suomessa työaikana. Työvälineet ja laitteiston saat meiltä käyttöösi työsuhteen ajaksi. Työnkuva: Psykiatrian erikoislääkärin (etä)työt psykoosipuolella. Työmäärä: Osa- tai kokoaikainen. Työaika: Päivätyö klo 8-16. Aloitus: Sovittavissa.

Lue lisää »

Psykiatrian erikoislääkäri – useita työmahdollisuuksia

Etsimme Päijät-Hämeeseen psykiatreja. Yksi paikoista on psykoosilinjan kuntoutusosastolla Päijät-Hämeen keskussairaalassa. Psykiatreja kaivataan myös psykoosi- ja mielialahäiriö- sekä syömishäiriöpoliklinikoille lähityöhön Lahden keskustaan ja/tai osittaiseen etätyöhön lähtökohtaisesti 40 tuntia/viikko. Kuitenkin myös osa-aikainen työmäärä on sovittavissa. Etätyötä tekevän lääkärin tulee olla Suomessa työaikana. Etävastaanotot toteutetaan Teamsin kautta. Lausunnot tulostetaan poliklinikalla ja ylilääkäri allekirjoittaa ne tarkastuksen jälkeen. Potilastietojärjestelmä Päijät-Hämeessä

Lue lisää »

Psykiatrian erikoislääkäri – aikuispsykiatria ja erikoissairaanhoito

Etsimme Kanta-Hämeeseen psykiatrian erikoislääkäriä tai psykiatrian puolelta kokemusta omaavaa yleislääkäriä työskentelemään hyvällä tuntipalkalla ensisijaisesti aikuispsykiatrian ja polikliinisen erikoissairaanhoidon työnkuvaan. Työjakson alku ja kesto ovat joustavasti sovittavissa. Töitä voi tehdä osittain myös etänä. Työ on ensisijaisesti lähityötä ja lähtökohtaisesti kokoaikatyötä, mutta työmäärä on joustavasti sovittavissa myös osa-aikaiseksi. Alempana lisätietoa työmahdollisuudesta. Työnkuva: Psykiatrin työt aikuispuolella ja polikliinisessä erikoissairaanhoidossa.

Lue lisää »