Haluatko kuulla juuri sinulle sopivista, avoimista työpaikoista?

Medikumppani on valtakunnallisesti toimiva terveydenhuollon henkilöstöpalveluyritys.
Tarjoamme töitä lääkäreille, erikoislääkäreille sekä hammaslääkäreille ympäri Suomea.

 

Tilaa työpaikkakirjeemme alla olevalla lomakkeella ja kuulet uusimmista avoimista työpaikoistamme. Lähetämme tietoa toiveidesi mukaisista työpaikoista sähköpostiisi. Kirjeissä kerromme myös ajankohtaisista aiheista sekä tulevista tapahtumistamme.

Tilaa työpaikkakirje ja saat tietoa sinulle sopivista työpaikoista

Jätä meille yhteystietosi ja valitse valikosta osaamistasi parhaiten vastaava vaihtoehto. Lähetämme sinulle enintään kerran kuukaudessa tietoa mielenkiintoisista työmahdollisuuksista.

    * Pakolliset kentät

    Medikumppani on toiminut alalla jo vuodesta 2003. Panostamme pitkiin kumppanuussuhteisiin, asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeiden aitoon ymmärtämiseen, laadukkaaseen ja joustavaan asiakaspalveluun sekä työntekijöiden ammatilliseen koulutukseen ja tukeen.

    Työllistämme vuosittain lähes 100 lääkäriä, erikoislääkäriä ja hammaslääkäriä eri pituisiin työsuhteisiin ympäri Suomea. Työntekijöitämme ja asiakkaitamme palvelee 10 henkilön tiimi Turussa. Toimintatapamme varmistaa henkilökohtaisen, joustavan ja mutkattoman yhteistyön Medikumppanin, työnantajan ja työntekijän välillä.

    medikumppani