Lääkäreiden työpanos on tällä hetkellä entistäkin tärkeämpi

Elämme koronaviruspandemian takia poikkeuksellisia aikoja tänä keväänä. Haluammekin kiittää jokaista terveydenhuollon työntekijää siitä, että pidätte meistä huolta.

Useat yhteistyökumppanimme etsivät lääkäriä tällä hetkellä nopealla aikataululla. Millainen työtilanne Sinulla on? Teetkö esimerkiksi osa-aikaista työviikkoa, oletko palaamassa hoitovapaalta, tai mahtuisiko kalenteriisi vielä muuten jokin uusi työjakso tälle keväälle?

Meihin voit aina olla yhteydessä, ja koitamme järjestää juuri sinun aikatauluusi sopivan työjakson. Listasimme alle muutaman vaihtoehdon, joihin voi sopia työjakson lyhyellä varoitusajalla ja joustavalla kestolla. Jos niistä ei löydy sinulle sopivaa, kysy meiltä lisää vaihtoehtoja.

Olemme täällä teitä varten!

Medikumppanin tiimi

Puh. 029 170 1370
info@medikumppani.fi

Medikumppani on valtakunnallisesti toimiva terveydenhuollon henkilöstöpalveluyritys.
Tarjoamme yksityiselle ja julkiselle sektorille osaavia lääkäreitä, erikoislääkäreitä ja hammaslääkäreitä, ja lääkäreille mielenkiintoisia työpaikkoja.

Nopeasti täytettäviä työpaikkojamme

Terveyskeskuslääkäri, Keski-Uusimaa
Kokoaikaisia yleislääkäreitä terveyskeskustyöhön 50 min ajomatkan päähän Helsingistä. Tarjolla monipuolinen työnkuva ja mukava yksikkö, jossa toimintamallina on keskeisesti tiimityö. Myös YEK:n jaksot ovat sovittavissa, sillä toimipisteissä on hyvät koulutusmahdollisuudet sekä nimetty ohjaaja.
>>Lue lisää

Yleislääkäri terveyskeskustasoiseen osastotyöhän, Kymenlaakso
Etsimme yleislääkäriä työskentelemään osastolla sairaalassa Kymenlaaksossa. Myös erikoistumisen jaksot ovat onnistuneet tässä toimipisteessä. Osastoina muun muassa yleislääketieteen osasto, kirurgisesti orientoitunut osasto, kuntoutusosasto (neurologia, kirurgia). Tarkempi sijoittuminen sovittavissa toiveidesi ja toimipisteen tarpeen mukaan.
>>Lue lisää

 


Vankisairaalan osastonlääkäri, Etelä-Suomi
Etsimme yleislääkäriä vankisairaalaan Etelä-Suomessa. Kysy lisää työnkuvasta ja sijainnista.
>>Lue lisää


Psykiatrian erikoislääkäri, Päijät-Häme

Etsimme psykiatrian erikoislääkäriä työskentelemään kunnallisella sektorilla Päijät-Hämeessä. Työnkuva ensisijaisesti aikuispsykiatrian poliklinikkatyötä. Työnkuva räätälöitävissä aiemman kokemuksen ja toimipisteen tarpeen mukaan. Aloitus, kesto ja työmäärä sovittavissa.
>> Lue lisää

Psykiatrian erikoislääkäri, Varsinais-Suomi
Etsimme psykiatrian erikoislääkäriä poliklinikkatyöhön Varsinais-Suomessa.
Työaika sovittavissa joustavasti, myös osa-aikaisuus tai lyhyemmät työpäivät onnistuvat.
>>Lue lisää

Yleislääkäri mielenterveys- ja päihdetyöhön, Varsinais-Suomi
Etsimme yleislääkäriä poliklinikkatyöhön mielenterveys- ja päihdepotilaiden parissa. Vastaanottotyön lisäksi on mahdollista tehdä joitain päiviä etätyönä (esim. kirjallinen työ, lausunnot). Myös osa-aikainen työmäärä sovittavissa.
>>Lue lisää

 

Jos katseesi suuntautuu jo kesään…

Yleislääkäreitä tuntipalkalla yksityisille lääkäriasemille
Tarjolla hieno mahdollisuus sopia kesäkuukausille tuntipalkkainen työjakso yksityisellä lääkäriasemalla pääkaupunkiseudulla. Etsimme yleislääkäreitä yhteistyökumppanimme toimipisteisiin Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle sekä Keski-Uudellemaalle mm. Keravan, Järvenpää ja Hyvinkään toimipisteisiin. Kyseessä on pitkäaikainen, lääkäreidemme keskuudessa erittäin pidetty toimija.
>>Lue lisää

Yleislääkäri tai työterveyshuollon erikoislääkäri Espooseen
Etsimme yleislääkäriä tai tth-erikoislääkäriä työskentelemään työterveyshuollossa yksityisellä lääkäriasemalla Espoossa. Tarjolla on monipuolinen työnkuva moderneissa tiloissa, kansainvälisten asiakkaiden parissa.
>>Lue lisää

Psykiatrian erikoislääkäri Kymenlaaksoon
Etsimme psykiatrian erikoislääkäriä mielenterveys- ja päihdetyöhön Kymenlaaksoon. Kesto ja työmäärä sovittavissa joustavasti toiveidesi mukaan. Pitkäaikainen työjakso, 6kk jälkeen mahdollista siirtyä tekemään 50% työstä etätyönä.
>>Lue lisää

Miksi kannattaa valita Medikumppani:

  • Luotettavuus: Tarjoamamme paikat perustuvat aina asiakkailtamme tulleisiin, todellisiin tilauksiin. Tiedät aina mihin työllistyt.
  • Helppous: Medikumppanilla työskentelet työntekijänä, työsopimus tehdään sinun ja Medikumppanin välille. Sinun ei tarvitse huolehtia yksityisen ammatinharjoittajan velvoitteista, kuten vuokrista, kuluista tai kirjanpitovelvollisuudesta.
  • Selkeät palkkamallit: Kaikki palkkamme ovat kokonaispalkkoja ja kerromme niistä läpinäkyvästi. Lue lisää palkkamalleistamme.
  • Palvelu: Meillä saat aina oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työhön liittyvissä asioissa.
  • Joustavuus: Meillä voit päättää kuinka paljon työskentelet. Joustavan työviikon ja vapaiden sopiminen onnistuu helposti.
  • Hyvät edut: Saat koulutusrahaa oman osaamisen kehittämiseen sekä työterveyshuollon, joka on järjestetty Suomen Terveystalossa.
  • Urapolku: Meillä on tarjolla monipuolisia työmahdollisuuksia lääkärinurasi eri vaiheissa.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä sivun alalaidan lomakkeella, tai voit myös olla suoraan yhteydessä meihin.

info@medikumppani.fi

p. 029 170 1370

Kaikki paikkamme eivät ole verkkosivuillamme, joten mikäli sinulla on mielessä jokin tietty sijainti tai et löytänyt juuri itsellesi sopivaa paikkaa, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointitiimiimme. Kartoitamme tilanteesi ja etsimme sinulle sopivan työpaikan.

Vastuullisuus on päätös tehdä asiat paremmin ja lupaus välittää muista

Poikkeuksellisina aikoina vastuullisesti toimiminen korostuu entisestään.

Meille Medikumppanilla vastuullisuus on perustamisestamme lähtien ollut tärkein arvomme; kivijalka, jolle koko toiminta perustuu. Tänä vuonna olemmekin mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Kirjoitimme blogiin ajatuksiamme siitä, miten vastuullisuus näkyy meidän jokapäiväsessa työssä.

>> Kurkkaa blogista lisää

Medikumppani – ammattilainen apunasi

Medikumppani on toiminut alalla jo lähes 20 vuotta. Missiomme on luoda hyvinvoivaa terveydenhuollon työelämää – yksi rekrytointi kerrallaan. Jokainen lääkäri ja jokainen kumppanuus on meille tärkeä.

Haluamme ymmärtää aidosti työntekijöidemme tarpeita sekä tarjota heille laadukasta ja joustavaa palvelua. Kannustamme työntekijöitämme ammatilliseen kehittymiseen tarjoamalla mahdollisuuksia lisäkoulutuksiin.

Olemme työllistäneet yhteensä lähes 1000 lääkäriä, erikoislääkäriä ja hammaslääkäriä eri pituisiin työsuhteisiin ympäri Suomea. Pisimmät työsuhteemme ovat kestäneet 10 vuotta.

Palvelemme työntekijöitämme ja asiakkaitamme Turussa sijaitsevalta toimistoltamme käsin. Toimintatapamme varmistaa henkilökohtaisen, joustavan ja mutkattoman yhteistyön Medikumppanin, työpaikan ja työntekijän välillä.

>> Lue lisää meistä