Luottamuksellista yhteistyötä ja osaajia nopeasti muuttuviin tilanteisiin

lääkärirekrytointi

Terveydenhuollon henkilöstöpalvelujen hyödyntäminen rekrytoinnissa tuo tarvittavaa joustoa arkeen ja tarjoaa tukea henkilöstösuunnitteluun. Arjessa tilanteet voivat muuttua nopeastikin, työntekijät sairastuvat ja henkilöstön elämäntilanteet elävät. Muutostilanteiden varalle on hyvä suunnitella joustovaraa. Sitä tarjoaa esimerkiksi hyvä yhteistyö tutun henkilöstöpalveluja tarjoavan kumppanin kanssa. Sellainen selkeää arvoa meille tuova toimija Medikumppani on meille, kertoo hammaslääkäripalveluja tuottavan yksikön toiminnasta vastaava asiakkaamme tyytyväisenä.

-Luotettava ja asiakkaan tarpeet hyvin tunteva toimija voi nopealla aikataululla löytää juuri meidän toimipisteeseemme, työyhteisöön ja avoinna olevaan työtehtävään sopivan työntekijän. Molemminpuolisen onnistumisen vuoksi on tärkeä varmistaa ennalta sekä tulevan työntekijän ja mahdollisen työnantajan yhteensopivuus toisilleen. Tässä avainasemassa on molemminpuolinen tutustuminen sekä kumppanin syvällinen rekrytointiosaaminen; kun pohjatyö meidän tarpeisiimme sopivien kandidaattien valinnassa on tehty ammattimaisesti ja huolella, säästyy kaikilta osapuolilta merkittävästi aikaa ja voimme keskittyä olennaiseen, asiakkaidemme ensiluokkaiseen palvelemiseen.

-Medikumppani on auttanut juuri meille sopivan työntekijän löytämisessä, kuvailee asiakas ja jatkaa; Medikumppanissa on ehdottomasti parasta yhteistyö heidän upeiden ammattilaisten kanssa. Meille on aikojen saatossa muodostunut hyvä, henkilökohtainen ja luottamuksellinen suhde erityisesti Anun kanssa. Vaikka tiedän, että minun varmaankin pitäisi olla yhteydessä heidän tiimiinsä keskitetysti, jotenkin olen aina kuitenkin suoraan Anuun yhteydessä. Meillä on hänen kanssaan niin mukava ja vilpitön suhde, ja asiat toimivat hänen kanssaan aina niin loistavasti, nopeasti ja mutkattomasti.

– Olemme hyödyntäneet Medikumppania yksikkömme resurssoinnin tukena säännöllisesti ja useamman vuoden ajan. Yhteistyö heidän kanssaan on miellyttävää ja kaikin puolin sujuvaa. Henkilöstöpalveluiden hyödyntäminen resurssoinnin täydentävänä tukena on riskitön ja joustava toimintatapa kaikille osapuolilla. Sen etuina ovat ehdottomasti helppous, sekä oikea- aikaisesti ja ketterästi löydettävien työntekijöiden saaminen nopeasti muuttuviin tarpeisiimme. Medikumppani reagoi nopeasti ja aina lämpimästi. Sen ansiosta yhteistyömme saa varmasti jatkoa tulevaisuudessakin.

Ylihammaslääkäri, Suun terveydenhuollon palveluita tuottava yksikkö

>> Etsitkö työntekijöitä, tutústu palveluihimme täällä. Meistä olisi ihana olla apunasi.