Medikumppani mukana lääkäreiden koulutustapahtumassa Tampereen Lääkäripäivillä

Tampereella pidettiin tänäkin vuonna onnistuneet lääkäripäivät! Koulutustapahtumaan osallistui yli 3 000 lääkäriä ja kolmen päivän aikana Tampere Talolla kuunneltiin yli 200 mielenkiintoista luentoa sekä juotiin 1549 litraa kahvia!

Lääkäripäivien kattava tarjonta

Lääkäripäivät alkoivat keväisessä auringonpaisteessa keskiviikkona 21.3.2018. Torstaiaamuna alkanut lumipyrykään ei pidätellyt lääkäreitä, sillä torstai oli selvästi Lääkäripäivien vilkkain päivä. Keskiviikkona ja perjantaina riitti kuitenkin myös paljon kävijöitä ja luentosalit olivat kaikkina kolmena päivänä täynnä kuuntelijoita.

Kolmen päivän aikana Tampere Talossa järjestettiinkin yhteensä 38 symposiumia, yli 200 luentoa ja esimerkiksi tieteellisiä postereita oli tänä vuonna ennätysmäärä, 49 kappaletta. Keskimäärin lääkärit osallistuivat tapahtumaan kahtena päivänä ja tapahtumaan osallistui yli 3.000 lääkäriä.

Lääkäripäivillä oli mukana myös ennätysmäärä näytteilleasettajia. Yli 100 näytteilleasettajaa jakoivat kolmen päivän aikana paljon tietoa mitä erilaisemmista tuotteista ja palveluista.

 

 

Medikumppani mukana menossa

Medikumppani oli myös mukana tässä Suomen lähes suurimmassa lääkäreiden koulutustapahtumassa. Mediradix siirtyi helmikuussa historiaan ja jatkossa palvelemme Medikumppani nimellä.

Tänä vuonna meillä on näin ilo näyttäytyä ensimmäistä kertaa uudella nimellämme ja raikkaalla ilmeellä. Medikumppani-nimi ja uusi ilmeemme herättivät paljon keskustelua ja positiivista palautetta ja jopa kilpailijamme kävivät ihastelemassa uutta ilmettämme.

Medikumppanin osastolla vieraili kolmen päivän aikana yli 700 lääkäriä ja rutkasti puristusvoimaa! Tampereelle oli selvästi saapunut hyväkuntoista väkeä, sillä kolmen päivän aikana puristusvoimamittariin saatiin huikeita lukemia. Miesten puristusvoimakunkun huipputulos oli 81 kg ja naisten sarjan voittaja kruunattiin tuloksella 54 kg. Vau, mitä tuloksia!

 

Arvonnan voittaja

Ständillämme vierailleiden kesken arvottiin Suunto Spartan älykello. Kellon onnellinen voittaja oli Janne  Virtanen Lahdesta. Onnea arvonnan voittajalle ja mukavia liikuntahetkiä!

Kiitos kaikille Tampereen Lääkäripäivillä vierailleille ja niitä järjestäneille, tämä oli mahtava tapahtuma.

Nähdään taas ensi maaliskuussa Tampereen Lääkäripäivillä!