Sinustako rekrytointikoordinaattori Medikumppanin tiimiin?

Etsimme kahta (2) myynnin ja rekrytoinnin vauhdittajaa osa-aikatyöhön Medikumppanille Turkuun. Ensisijaisesti haemme hyvää tyyppiä, joka sopii osaksi nuorekasta ja innostunutta tiimiämme. Medikumppani on valtakunnallisesti toimiva lääkäreiden rekrytointiin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys.

Olet tärkeä osa rekrytointiprosessiamme, kontaktoit itsenäisesti lääkäreitä, erikoislääkäreitä sekä hammaslääkäreitä ja kartoitat heidän työtilanteensa. Tuot kiinnostuneita lääkäriliidejä rekrytointitiimille jatkokontaktointia varten ollen arvokas osa Medikumppanin laadukasta asiakaskokemusta.

Työ vaatii aktiivisuutta ja hyviä kommunikointitaitoja. Työssä pääset tutustumaan henkilöstöpalvelualan laajaan tehtäväkenttään sekä asiantuntijapalveluiden myyntiin mielenkiintoisella ja muuttuvalla terveydenhuoltoalalla. Työssä pääset kehittämään myös omaa ammattitaitoasi.

Töiden aloitus mahdollisimman pian, mielellään jo tammikuun aikana. Etsimme pitkäaikaista tekijää osaksi mahtavaa tiimiämme. Työaika on maanantaista torstaihin, 16h/vko. Työ on iltapainotteista esim. klo 14-18 ja sopii joustavasti opiskeluiden ohelle.  Menestyksen myötä, tarjoamme mahdollisuuden myös laajempaan työnkuvaan.

Ennen töiden aloitusta saat kattavan perehdytyksen työnkuvaan sekä toimialaan, jonka jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti osana rekrytointitiimiämme.

Odotamme sinulta:
– myyntihenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta
– hyviä sosiaalisia- ja tiimityöskentelytaitoja
– joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä
– huumorintajua

Tarjoamme sinulle:
– mielenkiintoisen toimialan
– kannustavan ja avoimen työilmapiirin
– joustavan työajan
– tuntipalkan sekä kannustavan tulosbonuksen

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään keskiviikkoon 15.1.2020 mennessä. Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Mahdolliset tiedustelut 7.1 ja 14.1 klo 14-15

Heidi Larko
Rekrytointipäällikkö
Medikumppani Oy
heidi.larko@medikumppani.fi
puh. 040 576 3611

www.medikumppani.fi
www.facebook.com/medikumppani
https://www.linkedin.com/company/medikumppani/

Medikumppani Oy on vuonna 2003 perustettu, valtakunnallisesti toimiva terveydenhuoltoalan henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa lääkäreille, erikoislääkäreille ja hammaslääkäreille mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä eri puolilla Suomea. Asiakaskuntaamme kuuluvat sekä julkinen että yksityissektori. Medikumppani on osa kansainvälistä Empresaria Group -konsernia.