Nyt monipuolisia työpaikkoja lääkäreille syksylle

Medikumppani on valtakunnallisesti toimiva terveydenhuollon henkilöstöpalveluyritys.
Tarjoamme yksityiselle ja julkiselle sektorille osaavia lääkäreitä ja lääkäreille mielenkiintoisia työpaikkoja.

Vaikka kesä on parhaillaan kauneimmillaan ja lomat ovat monilla vasta edessä, on väistämätöntä, että syksy saapuu taas nopeasti lomien jälkeen. Medikumppanilla on auki paljon mielenkiintoisia työpaikkoja syksyyn ja loppuvuoteen ympäri Suomea. Katso oman kotipaikkasi lähellä olevat avoimet työpaikat. Tutustu myös Medikumppanin iloiseen rekrytointitiimiin.

Avoimia työpaikkoja syksylle

Etsitkö ilta- tai viikonlopputöitä?

 

Katso myös uusimmat työpaikkailmoituksemme

Tehtävä Alue Työnkuva Työmäärä Kesto
Yleislääkäri – osastotyöt PirkanmaallaPirkanmaaJulkinen
Kokoaikainen
Osa-aikainen
Alle 12 kk
Yleislääkäri – osastotyö, UusimaaUusimaaJulkinen
Sairaala
Terveyskeskus
Vanhuspalvelu/Kotihoito
Kokoaikainen
Sovittavissa
Lääkäri – tk-vastaanottotyö, KuhmoinenPirkanmaaJulkinen
Terveyskeskus
Kokoaikainen
Alle 6 kk
Hammaslääkäri – avoin työpaikka HelsinkiHelsinkiYksityinen
Osa-aikainen
Sovittavissa
Sairaanhoitaja - kesätyö kotihoidossa Joutsa-LuhankaJoutsa, Luhanka, Keski-Suomen hyvinvointialueJulkinen
Vanhuspalvelu/Kotihoito
Osa-aikainen
Alle 6 kk
Lähihoitaja - kesätyö kotihoidossa Keski-SuomessaJoutsa, LuhankaJulkinen
Vanhuspalvelu/Kotihoito
Osa-aikainen
Alle 6 kk

Miksi kannattaa valita Medikumppani:

  • Luotettavuus: Tarjoamamme paikat perustuvat aina asiakkailtamme tulleisiin, todellisiin tilauksiin. Tiedät aina mihin työllistyt.
  • Helppous: Medikumppanilla työskentelet työntekijänä, työsopimus tehdään sinun ja Medikumppanin välille. Sinun ei tarvitse huolehtia yksityisen ammatinharjoittajan velvoitteista, kuten vuokrista, kuluista tai kirjanpitovelvollisuudesta.
  • Selkeät palkkamallit: Kaikki palkkamme ovat kokonaispalkkoja ja kerromme niistä läpinäkyvästi. Lue lisää palkkamalleistamme.
  • Palvelu: Meillä saat aina oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työhön liittyvissä asioissa.
  • Joustavuus: Meillä voit päättää kuinka paljon työskentelet. Joustavan työviikon ja vapaiden sopiminen onnistuu helposti.
  • Hyvät edut: Saat koulutusrahaa oman osaamisen kehittämiseen sekä työterveyshuollon, joka on järjestetty Suomen Terveystalossa.
  • Urapolku: Meillä on tarjolla monipuolisia työmahdollisuuksia lääkärinurasi eri vaiheissa.

 

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä sivun alalaidan lomakkeella tai voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointipäällikköömme Heidiin: Heidi Larko Rekrytointipäällikkö heidi.larko@medikumppani.fi p. 040 576 3611

 

Kaikki paikkamme eivät ole verkkosivuillamme, joten mikäli sinulla on mielessä jokin tietty sijainti tai et löytänyt juuri itsellesi sopivaa paikkaa, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointitiimiimme. Kartoitamme tilanteesi ja etsimme sinulle sopivan työpaikan.

Medikumppani esittäytyy

Medikumppanin iloinen rekrytointitiimi esittäytyy!

Meillä Medikumppanilla työskentelee viisi asiantuntevaa ja avuliasta rekrytoinnin ammattilaista, jotka palvelevat sinua mielellään kaikissa työelämään liittyvissä asioissa. Katso video ja tutustu rekrytointitiimiimme.

Medikumppani on toiminut alalla jo vuodesta 2003. Aikaisemmin meidät tunnettiin nimellä Mediradix. Panostamme pitkiin kumppanuussuhteisiin, asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeiden aitoon ymmärtämiseen, laadukkaaseen ja joustavaan asiakaspalveluun sekä työntekijöiden ammatilliseen koulutukseen ja tukeen. Työllistämme vuosittain lähes 100 lääkäriä, erikoislääkäriä ja hammaslääkäriä eri pituisiin työsuhteisiin ympäri Suomea. Työntekijöitämme ja asiakkaitamme palvelee 10 henkilön tiimi Turussa. Toimintatapamme varmistaa henkilökohtaisen, joustavan ja mutkattoman yhteistyön Medikumppanin, työnantajan ja työntekijän välillä.