Työjaksoja syksyksi lääkäreille, hammaslääkäreille, erikoislääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille

Työjaksoja syksyksi Millainen työtilanne Sinulla on?

Jos suunnitelmasi ovat syksyn osalta vielä auki, tutustu tälle sivulle kerättyihin Medikumppanin työmahdollisuuksiin.

Etsit sitten koko- tai osa-aikaista, lyhyttä tai pitkää työjaksoa, meihin voit aina olla yhteydessä, ja autamme juuri sinun aikatauluusi sopivan työjakson löytämisessä. Jos alla olevasta listauksesta ei löydy sinulle sopivaa työpaikkaa, kysy meiltä lisää vaihtoehtoja.

Olemme täällä teitä varten!

Medikumppanin tiimi

Puh. 029 170 1370
info@medikumppani.fi

Medikumppani rakentaa entistä parempia terveydenhuollon työyhteisöjä rekrytoimalla oikeat tekijät oikeaan paikkaan ja tukemalla heitä työssään. Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta toimimme koko Suomessa.

Yleislääkäri terveyskeskustyöhön 1 h Helsingistä

Etsimme yleislääkäreitä terveyskeskustyöhön pääkaupunkiseudulle. Työnkuvana joko terveyskeskuksen vastaanottotyötä tai osastotyötä.

Töiden aloitus ja kesto ovat hyvin joustavasti sovittavissa. Voit aloittaa työt heti, kesän aikana tai vasta syksyllä. Myös lyhyt työjakso onnistuu, tai toisaalta työsuhde voidaan solmia koko loppuvuodeksi. Kerro siis toiveistasi, niin keskustellaan tarkemmin!

>> Lue lisää

Yleislääkäri terveyskeskustyöhön Uudenmaan etelärannikolle

Etsimme useampaa yleislääkäriä terveyskeskustyöhön Uudenmaan etelärannikolle. Töiden aloitus elokuussa 2020 ja kesto sovittavissa.

>> Lue lisää

Yleislääkäri terveyskeskuksen vuodeosastolle, Keski-Uusimaa

Etsimme yleislääkäriä terveyskeskuksen vuodeosastotyöhön 45 min ajomatkan päähän Helsingistä. Aloitus elokuussa 2020 ja kesto sovittavissa. Myös YEK:in ja erikoistumisen jaksot ovat tässä toimipisteessä mahdollisia.

>> Lue lisää

Yleislääkäri työterveyshuoltoon Vaasan alueelle

Etsimme yleislääkäriä tuntipalkalla pitämään työterveyshuollon sairasvastaanottoa Vaasan alueella. Työmäärä ja aloitus sovittavissa.

>> Lue lisää

Työjaksoja erikoislääkäreille

Psykiatrian erikoislääkäri

Etsimme psykiatrian erikoislääkäriä työskentelemään kunnallisella sektorilla Päijät-Hämeessä. Työnkuva ensisijaisesti aikuispsykiatrian poliklinikkatyötä. Työnkuva räätälöitävissä aiemman kokemuksen ja toimipisteen tarpeen mukaan. Aloitus, kesto ja työmäärä sovittavissa.

>> Lue lisää

 

 

Psykiatrian erikoislääkäri Kymenlaaksoon

Etsimme psykiatrian erikoislääkäriä mielenterveys- ja päihdetyöhön Kymenlaaksoon. Kesto ja työmäärä sovittavissa joustavasti toiveidesi mukaan. Pitkäaikainen työjakso, 6kk jälkeen mahdollista siirtyä tekemään 50% työstä etätyönä. Töiden aloitus elokuussa 2020.

>>Lue lisää

Työjaksoja hammaslääkäreille

Hammaslääkäreita yksityisille hammaslääkäriasemille

Etsimme hammaslääkäreitä yksityisille hammaslääkäriasemille useilla paikkakunnilla, mm. Mikkeli, Pori, Vaasa, Seinäjoki, Tampere, Jyväskylä ja Joensuu. Töiden aloitus, työmäärä ja työsuhteen kesto sovittavissa joustavasti. Kysy meiltä lisää!

>> Lue lisää

Muut terveydenhuollon ammattilaiset

Meillä on tarjolla työmahdollisuuksia myös mm. sairaanhoitajille, bioanalyytikoille sekä psykologeille. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Tällä hetkellä etsimme mm.:

Sairaanhoitajaa terveyskeskuksen vuodenosastolle 40 min ajomatkan päähän Helsingistä.

>> Lue lisää 

Miksi kannattaa valita Medikumppani:

  • Luotettavuus: Tarjoamamme paikat perustuvat aina asiakkailtamme tulleisiin, todellisiin tilauksiin. Tiedät aina mihin työllistyt.
  • Helppous: Medikumppanilla työskentelet työntekijänä, työsopimus tehdään sinun ja Medikumppanin välille. Sinun ei tarvitse huolehtia yksityisen ammatinharjoittajan velvoitteista, kuten vuokrista, kuluista tai kirjanpitovelvollisuudesta.
  • Selkeät palkkamallit: Kaikki palkkamme ovat kokonaispalkkoja ja kerromme niistä läpinäkyvästi. Lue lisää palkkamalleistamme.
  • Palvelu: Meillä saat aina oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työhön liittyvissä asioissa.
  • Joustavuus: Meillä voit päättää kuinka paljon työskentelet. Joustavan työviikon ja vapaiden sopiminen onnistuu helposti.
  • Hyvät edut: Saat koulutusrahaa oman osaamisen kehittämiseen sekä työterveyshuollon, joka on järjestetty Suomen Terveystalossa.
  • Urapolku: Meillä on tarjolla monipuolisia työmahdollisuuksia lääkärinurasi eri vaiheissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sivun alalaidan lomakkeella, tai ole suoraan yhteydessä meihin.

info@medikumppani.fi

p. 029 170 1370

Kaikki paikkamme eivät ole verkkosivuillamme, joten mikäli sinulla on mielessä jokin tietty sijainti tai et löytänyt juuri itsellesi sopivaa paikkaa, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointitiimiimme. Kartoitamme tilanteesi ja etsimme sinulle sopivan työpaikan.

Lääkäri, millainen työnhakija olet?

Medikumppanin lähes 20 vuoden historian aikana olemme keskustelleet tuhansien lääkäreiden kanssa. Muutamat kantavat teemat ovat nousseet esiin uusia työmahdollisuuksia etsittäessä. Koostimmekin nyt muutamia matkan varrelta nousseita erilaisia työnhakijatyyppejä ja työnhakutilanteita. Tunnistatko itsesi?

>> Kurkkaa lisää blogista!

Medikumppani – Keitä me olemme?

Medikumppani rakentaa entistä parempia terveydenhuollon työyhteisöjä rekrytoimalla oikeat tekijät oikeaan paikkaan ja tukemalla heitä työssään. Olemme toimineet alalla lähes 20 vuotta, jonka aikana olemme rekrytoineet noin tuhat terveydenhuollon ammattilaista eri pituisiin työsuhteisiin ympäri Suomen. Me Medikumppanilla olemme sitkeitä optimisteja, toimimme vastuullisesti, vilpittömästi ja lempeydellä. Uskomme, että hyvinvoiva lääkäri on vaikuttavan hoidon perusta.

Medikumppani – Osaamisen välittämistä & Välittämisen osaamista.

>> Lue meistä lisää