Kesä kolkuttelee jo ovella! Medikumppanilla on nyt avoinna runsaasti erilaisia mielenkiintoisia työpaikkoja lääkäreille kesäksi.

Hei lääkäri tai lääketieteen kandi! Kaipaatko kesäksi töitä?

Meillä on kesän ajalle vielä monenlaisia työmahdollisuuksia avoinna. Etsit sitten koko- tai osa-aikaista, lyhyttä tai pitkää työjaksoa, meihin voit aina olla yhteydessä, ja autamme juuri sinun aikatauluusi sopivan työjakson löytämisessä.

Medikumppanin tiimi

Puh. 029 170 1370
info@medikumppani.fi

Medikumppani rakentaa entistä parempia terveydenhuollon työyhteisöjä rekrytoimalla oikeat tekijät oikeaan paikkaan ja tukemalla heitä työssään. Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta toimimme koko Suomessa.

Miksi kannattaa valita Medikumppani:

  • Luotettavuus: Tarjoamamme paikat perustuvat aina asiakkailtamme tulleisiin, todellisiin tilauksiin. Tiedät aina mihin työllistyt.
  • Helppous: Medikumppanilla työskentelet työntekijänä, työsopimus tehdään sinun ja Medikumppanin välille. Sinun ei tarvitse huolehtia yksityisen ammatinharjoittajan velvoitteista, kuten vuokrista, kuluista tai kirjanpitovelvollisuudesta.
  • Selkeät palkkamallit: Kaikki palkkamme ovat kokonaispalkkoja ja kerromme niistä läpinäkyvästi. Lue lisää palkkamalleistamme.
  • Palvelu: Meillä saat aina oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työhön liittyvissä asioissa.
  • Joustavuus: Meillä voit päättää kuinka paljon työskentelet. Joustavan työviikon ja vapaiden sopiminen onnistuu helposti.
  • Hyvät edut: Saat koulutusrahaa oman osaamisen kehittämiseen sekä työterveyshuollon, joka on järjestetty Suomen Terveystalossa.
  • Urapolku: Meillä on tarjolla monipuolisia työmahdollisuuksia lääkärinurasi eri vaiheissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sivun alalaidan lomakkeella, tai ole suoraan yhteydessä meihin.

info@medikumppani.fi

p. 029 170 1370

Huom. Kaikki paikkamme eivät ole verkkosivuillamme, joten mikäli sinulla on mielessä jokin tietty sijainti tai et löytänyt juuri itsellesi sopivaa paikkaa, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointitiimiimme. Kartoitamme tilanteesi ja etsimme sinulle sopivan työpaikan.

Lääkäri, millainen työnhakija olet?

Medikumppanin lähes 20 vuoden historian aikana olemme keskustelleet tuhansien lääkäreiden kanssa. Muutamat kantavat teemat ovat nousseet esiin uusia työmahdollisuuksia etsittäessä. Koostimmekin nyt muutamia matkan varrelta nousseita erilaisia työnhakijatyyppejä ja työnhakutilanteita. Tunnistatko itsesi?

>> Kurkkaa lisää blogista!

Medikumppani – Keitä me olemme?

Medikumppani rakentaa entistä parempia terveydenhuollon työyhteisöjä rekrytoimalla oikeat tekijät oikeaan paikkaan ja tukemalla heitä työssään. Olemme toimineet alalla lähes 20 vuotta, jonka aikana olemme rekrytoineet noin tuhat terveydenhuollon ammattilaista eri pituisiin työsuhteisiin ympäri Suomen. Me Medikumppanilla olemme sitkeitä optimisteja, toimimme vastuullisesti, vilpittömästi ja lempeydellä. Uskomme, että hyvinvoiva lääkäri on vaikuttavan hoidon perusta.

Medikumppani – Osaamisen välittämistä & Välittämisen osaamista.

>> Lue meistä lisää