Sivu ei päivity tällä hetkellä.

>> Kurkkaa täältä kaikki avoimet työpaikkamme.

Uusi vuosi, uusi työ – Etsitkö uusia haasteita?

Toivotko, että vuosi 2021 tuo mukanaan myös uuden työn? Tutustu tälle sivulle kerättyihin työmahdollisuuksiimme.

Etsit sitten koko- tai osa-aikaista, lyhyttä tai pitkää työjaksoa, meihin voit aina olla yhteydessä, ja autamme juuri sinun aikatauluusi sopivan työjakson löytämisessä. Jos alla olevasta listauksesta ei löydy sinulle sopivaa työpaikkaa, kysy meiltä lisää vaihtoehtoja.

Medikumppanin tiimi Puh. 029 170 1370 info@medikumppani.fi

Medikumppani rakentaa entistä parempia terveydenhuollon työyhteisöjä rekrytoimalla oikeat tekijät oikeaan paikkaan ja tukemalla heitä työssään. Medikumppani Osaamisen välittämistä & välittämisen osaamista.

Työpaikat hoitajille

Kasvavaan tarpeeseen etsimme jatkuvasti sairaanhoitajia, lähihoitajia, bioanalyytikoita ja muita hoiva-alan ammattilaisia ympäri Suomen. Kerro meille toiveistasi, niin kartoitetaan sinulle sopiva työ.

Sairaanhoitaja tai lähihoitaja, lähde ammatinharjoittajaksi kotihoitoon Raaheen

Bioanalyytikko, Tampere

Jätä avoin hakemus!

 

Blogi: Tulevaisuuden lääkärit – Ajatuksia työelämästä?

Seniorituki, riittävät potilasajat sekä työssä viihtyminen kiinnostavat lääkäriopiskelijoita.

Haastattelimme lääketieteen opiskelijoita eri vuosikursseilta ja eri yliopistoista. Samat seikat nousivat monien opiskelijoiden vastauksissa esiin, kun heiltä kysyttiin ajatuksia tulevasta työelämästä. Pätevätkö samat toiveet myös kokeneempiin lääketieteen ammattilaisiin? Tunnistatko itsesi?

>> Lue lisää blogistamme

Medikumppani Osaamisen välittämistä & välittämisen osaamista

Medikumppani on terveydenhuollon HR-kumppani. Uskomme, että mitä paremmin terveydenhuollon asiantuntijat voivat työssään, sitä parempaa hoitoa potilaat saavat ja sitä paremmin me kaikki voimme.

Me medikumppanilaiset olemme sitkeitä optimisteja. Tehtävämme on rakentaa entistä parempia terveydenhuollon työyhteisöjä saattamalla oikeat terveydenhuollon asiantuntijat oikeaan paikkaan ja tukemalla heitä työssään. Teemme työtämme suurella pieteetillä kaikkia kunnioittaen. Työntekijöitämme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme palvelee 10 hengen tehokas tiimi Turussa.