Medikumppani on vuodesta 2003 toiminut terveydenhuollon henkilöstöpalveluyritys. Välitämme yksityiselle ja julkiselle sektorille osaavia lääkäreitä ja

lääkäreille mielenkiintoisia työpaikkoja. Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta työpaikkoja tarjoamme ympäri Suomea.

 

Jätä meille yhteystietosi ja kerro toiveistasi, niin pyrimme löytämään toiveidesi mukaisen työpaikan. Otamme sinuun yhteyttä ja jutellaan tarkemmin avoimista paikoista sekä työtoiveistasi.
Käy myös tutustumassa avoimiin työpaikkoihimme.

Etsitkö uutta työtä?

Jätä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja kerromme lisää avoimista työpaikoistamme.

Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointipäällikköömme Heidiin:

Heidi Larko
Rekrytointipäällikkö
heidi.larko@medikumppani.fi
p. 040 576 3611

Miksi kannattaa valita Medikumppani:

  • Luotettavuus: Tarjoamamme paikat perustuvat aina asiakkailtamme tulleisiin, todellisiin tilauksiin. Tiedät aina mihin työllistyt.
  • Helppous: Medikumppanilla työskentelet työntekijänä, työsopimus tehdään sinun ja Medikumppanin välille. Sinun ei tarvitse huolehtia yksityisen ammatinharjoittajan velvoitteista, kuten vuokrista, kuluista tai kirjanpitovelvollisuudesta.
  • Selkeät palkkamallit: Lue lisää palkkamalleistamme.
  • Palvelu: Meillä saat aina oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työhön liittyvissä asioissa.
  • Joustavuus: Meillä voit päättää kuinka paljon työskentelet. Joustavan työviikon ja vapaiden sopiminen onnistuu helposti.
  • Hyvät edut: Saat koulutusrahaa oman osaamisen kehittämiseen sekä työterveyshuollon, joka järjestetty Suomen Terveystalossa.
  • Urapolku: Meillä on tarjolla monipuolisia työmahdollisuuksia lääkärinurasi eri vaiheissa.

Pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työn

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Kaikki paikat eivät ole julkisessa haussa, joten jätäthän yhteystietosi. Etsimme sinulle sopivan työpaikan ja otamme sinuun yhteyttä.

    * Pakolliset kentät