Aito välittäminen tuo helpotusta resurssipulaan

Marraskuussa kolkutteleva kaamos kukistettiin tänä vuonna siirtämällä toimisto kahdeksi päiväksi raikkaaseen meri-ilmaan, toimitusjohtajamme Teijan perheen mökille Kustaviin.

Olimme valmistautuneet etätoimistopäiviin innokkain mielin, rennon tehokkaalla asenteella ja melkoisen ylimitoitetulla ruokasuunnittelulla.

Saimme vieraaksi myös esimiehemme Russellin Lontoosta. Hän ihmetteli ja ihasteli, kun matkalla mökille ajoimme hirviperheen ohi. Siitä kuulemma riittää kotona kerrottavaa lapsille, kuten siitäkin, kuinka rohkeasti hän sukelsi suomalaisesta saunasta hyiseen mereen meidän muiden tiimiläisten esimerkkiä seuraten.

Me medikumppanilaiset muodostamme hyvän tiimin, sillä me tulemme hyvin erilaisista taustoista ja meillä on moninaiset vahvuudet. Meitä kaikkia yhdistää kuitenkin sydämellisyys, eettisyys ja aito välittäminen.

Toivommekin, että tämä välittyy myös asiakkaillemme asti.

Keskityimme Kustavissa pohtimaan Medikumppanin missiota, olemassaolon tarkoitusta, ja sitä, miten voisimme olla yhä parempi kumppani työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Haluamme tukea lääkäreiden työssäjaksamista ja luoda heille mahdollisuuksia tehdä urastaan monipuolinen, kiinnostava, opettavainen ja elämäntilanteessa joustava.

Asiakkaillemme haluamme tarjota mahdollisuuden keskittyä työssään kaikkein olennaisimpaan tukemalla heitä heidän rekrytointiprosessissaan ja -tarpeissaan.

Haluamme tehdä oman osamme sen eteen, että kaikkialla Suomessa ihmiset pääsisivät lääkärin vastaanotolle ripeästi sitä tarvitessaan.

Me uskomme, että aidolla välittämisellä me pystymme ratkaisemaan terveydenhuollon resurssipulaa ja myötävaikuttamaan ihmisten hyvinvointiin.

Vuonna 2020 nämä arvot tulevat näkymään entistäkin enemmän toiminnassamme, palvelussamme ja viestinnässämme.

Mökillä vietettyjen etätoimistopäivien jälkeen palasimme uusia ideoita pursuten takaisin päämajaamme Turun keskustassa. Meillä on upeita tavoitteita vaihtuvalle vuosikymmenelle, ja olemme ylpeitä, kun saamme jakaa ne teidän kanssanne!