Medikumppanin joukko vahvistui – Tervetuloa tiimiin Karoliina!

Kulunut syksy on tuonut uudistuksia Medikumppanin arkeen. Lokakuun alussa huipputiimimme vahvistui, kun Karoliina Odda, uusin rekrytointikonsulttimme aloitti työnsä. Karoliina toi mukanaan vahvan rekrytointiosaamisen, sillä pääkaupunkiseudulla toimiessaan Karoliina työskenteli pitkään mm. yritysjohdon suorahakujen parissa. Työ Helsingissä antoi hänelle paljon. Ensinnäkin hänestä oli upeaa saada tavata hyvin erilaisia ihmisiä ja päästä auttamaan heitä uransa murrosvaiheessa. Kaipuu kotiseudulle Karoliinalla heräsi äitiysloman aikana ja Turkuun muuton yhteydessä heräsi myös ajatus uudesta työstä.

Medikumppaniin Karoliina päätyi monesta syystä: mahtava työporukka ja hyvä henki, jonka aisti jo ensitapaamisella, tekivät häneen suuren vaikutuksen. ”Innostuin myös mahdollisuudesta päästä tekemään rekrytointia terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Jos voin oman panokseni tuoda terveydenhuollon resurssipulan ja lääkärien työhyvinvoinnin auttamiseksi, tiedän työskenteleväni hyvän asian puolesta,” toteaa uusin vahvistuksemme hymyillen.

Karoliina on tiimimme Sherlock, eikä ainoastaan siksi, että hän jo lapsena toivoi joskus päätyvänsä salapoliisiksi, vaan siksi, että hänellä on palava halu etsiä, kokeilla ja oppia uudenlaisia juttuja. Persoonana hän on välittävä ja lämmin. Puujalkavitsit ovat Karoliinan ehdoton heikkous, hän rakastaa nauraa ja sen myötä hän toteaakin, että jos nauru tuo lisää elinvuosia, on hänellä varmasti todella vanhat sisäelimet!

Tällä hetkellä Medikumppanissa ahkeroi siis vajaan kymmenen hengen tiimi. Yhdessä me muodostamme uskomattoman kombon, jossa tekemisen meininki, ilo, nauru ja vahva osaaminen mahdollistavat huippulääkäreille huipputyöpaikkoja.