Inhimillisten resurssien johtaminen hoitajan näkökulmasta – Webinaari 25.5.2022 (HUOM. muuttunut ajankohta)

keikkasairaanhoitaja

Medikumppanin Tulevaisuuden kestävä terveydenhuolto webinaarisarja saa jatkoa toukokuussa! Kyseessä on terveydenhuollon toimijoille ja päättäjille suunnattu kokonaisuus, jossa keskustelemme terveydenhuollon ajankohtaisista teemoista ja etsimme yhdessä ratkaisuja terveydenhuollon kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi.

Mistä on kyse:

Kevätkauden kolmas webinaari järjestetään keskiviikkona 25.5 klo 10.30-11.30 jolloin teemana on Inhimillisten resurssien johtaminen hoitajan näkökulmasta. Vieraaksi saamme kouluttaja, tietokirjailija ja sairaanhoitaja (YAMK) Jan Holmbergin. Hän on monessa roolissa kehittämässä sote- ja hoitoalaa, kuten asiantuntijana valtakunnallisissa ja kansainvälisissä terveys- ja koulutusalan kehittämishankkeissa. Jan on myös keikkasairaanhoitaja, joten hän tietää pitkästä kokemuksesta, millaista on olla henkilöstövuokrausyhtiön asiakas ja tehdä töitä eri hoitoalan työnantajille.

Webinaarissa pääsemme yhdessä tutkimaan inhimillisten resurssien johtamista ja millaisia vaikutuksia sillä on keskellä valtakunnallista hoitajapulaa. Tutkimme asiaa hoitajan ja esihenkilön näkökulmasta ja pohdimme sitä, toteutuuko terveydenhuollossa edellytykset hyvälle johtamiselle ja miten toimijat tukevat toinen toistaan onnistumaan? Mm. näistä aiheista tulet kuulemaan lisää. Lämpimästi tervetuloa mukaan keskustelemaan haasteista ja kehitystoimista, joilla hoitoalaa voidaan luotsata inhimillisesti kestävämpään suuntaan.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLLÄ! Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää Janin taustasta ja työstä:

”Yksi vaikeimmista kysymyksistä on, mitä teen työkseni. Lyhyesti sanottuna olen freelancer, joka elää ja hengittää verkostoyhteistyötä. Monipuolinen hanketyö, konsultointi ja sote-alan kehittäminen ovat sydäntäni lähellä olevia asioita. Toimin kouluttajana sekä suunnittelen ja editoin koulutusmateriaaleja erityisesti mielenterveys- ja päihdehoitotyöhön. Olen ollut kehittämässä muun muassa Romaniassa ja Kreikassa terveysalan opetusta ja toiminut terveysalan ammattilaisten maahantulokouluttajana. Kliinisessä hoitotyössä keikkailen sairaanhoitajana päivystyksellisessä työssä ja mielenterveys- ja päihdetyön yksiköissä. Lisäksi teen markkinointiviestintää sote-, koulutus- ja matkailualan firmoille. Minuun voi törmätä vaikuttajana sosiaalisen mediassa muun muassa kirjoittamieni blogitekstien kautta.” Voit myös tutustua Janin tarkemmin täällä.