Lääkäri 2020 -päivien tunnelmia

Uusia ja vanhoja tuttavuuksia, osaamisen syventämista, uuden oppimista, innostumista ja ilahtumista – näistä on hyvät messupäivät tehty! Olimme tänäkin vuonna mukana Helsingissä Lääkäri-päivillä aistimassa vilkasta messutunnelmaa ja juttelemassa verkostomme kanssa.

Olimme iloisia, kun niin moni löysi tiensä meidän messuosastolle ja kävi juttelemassa. Lisäksi moni kävi testaamassa puristusvoimansa, ja kunnon kisojakin päästiin päivien aikana todistamaan. Miesten puristusvoiman huipputuloksena rutistettiin huimat 86 kg, ja naisten mestaruus ratkesi 52 kg:n tuloksella. Ruista siis löytyy lääkärien ranteesta!

Teetimme messuilla myös kyselyn siitä, minkälaisia kokemuksia ja toiveita messukävijöillä on johtamisesta omassa työelämässään. Kyselyn tulokset julkistetaan tässä blogissa sekä Medikumppanin sosiaalisen median kanavissa kevään aikana.

Kyselyyn osallistuneiden kesken arvottiin Ouran älysormus, jonka arpaonni suosi tänä vuonna oululaista Lauraa, onneksi olkoon! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille meidät tavanneille keskusteluista, positiivisesta energiasta ja hyvistä kohtaamisista!