Uudet rekrytointikoordinaattorit esittäytyvät – Tervetuloa tiimiin Eero ja Oona!

Helmikuun alussa joukkomme vahvistui kahdella hurmaavalla kollegalla, jotka toivat rutkasti osaamista, positiivisuutta ja aurinkoa tiimiimme.

Päästetään Eero ja Oona esittelemään itse itsensä!

Moikka! Olen Eero Löytönen, nuori mies, joka on varustettu vihreillä silmillä ja leveällä hymyllä. Olen 24-vuotias ja samalla isoihin saappaisiin astunut, sillä olen Medikumppanin työporukan nuorin, kuten Seitsemässä Veljeksessä konsanaan.

Olen todella iloinen kun saan olla osa upeaa organisaatiota ja kehittyä työntekijänä Medikumppanin palveluksessa. Sekä värikäs työkokemukseni että osaamiseni eri aloilla ovat johtaneet tähän pisteeseen, mutta kaikkia kokemuksiani yhdistävät asiakaspalvelualttius, myyntihenkisyys ja järjestelmällisyys, joita pidän myös vahvuuksinani.

Olen kotiutunut Turkuun hyvin opiskeluiden perässä ja tunnustettakoon suoraan, että puheistani paistaa läpi tamperelainen murre. Tältä ei voi välttyä, sillä sosiaalisuus voisi olla toinen nimeni.

Adjektiivit, jotka kuvaavat minua: Luotettavuus, elämänmyönteisyys ja avoimuus.

Asiat, jotka saavat minut hymyilemään: Erityisesti positiiviset ihmiset ympärilläni ja kaikki mikä sisältää sokeria.

Toivottavasti sinä lukija olet joskus vaihtamassa kuulumisia kanssani ja terveiset kaikille kanssani asioiville on, että haluan tosissani olla avuksi tavoitteidenne suhteen ja helpottaa niiden toteutumisessa.

Heippa! Olen Oona Niittymäki ja tulen Turusta. Olen 28-vuotias ja pian valmis terveystieteiden maisteri, suuntautumisena liikunta -ja urheilulääketiede. Kävin aikoinani lukion ja ammattikoulun samaan aikaan ja valmistuin ylioppilaaksi ja ravintolakokiksi. Päädyin kuitenkin kahvilaan töihin ja sitä kautta kaupan alalle.

Työskentelin lähes 9 vuotta Stadiumissa visualistina ja myyjänä. Viimeisen vuoden olin lähes kokonaan opintovapaalla, koska yliopisto-opintojen suorittaminen työn ohella olisi muuten käynyt turhan rankaksi.

Päädyin Medikumppanille, sillä rekrytointi ja henkilöstöpalveluala etenkin terveydenhuollon parissa kuulosti tosi mielenkiintoiselta, ihan mun jutulta. Työporukasta jäi heti erittäin hyvä fiilis, joten valinta oli helppo!

Minua kuvaavat adjektiivit: positiivinen, koska elämä on helpompaa iloisena ja myönteisellä asenteella, tunnollinen, koska elämä on helpompaa kun hoitaa asiat kunnolla, oikein ja heti alta pois, ja avoin, sillä elämä on mukavampaa näin.

Läheiset ihmiset, aurinko, meri ja kissavideot saavat hymyn huulilleni.

Lääkäreille ja yhteistyökumppaneille haluan lähettää terveisiä: Tehkää töitä paikassa ja porukassa, jossa oikeasti viihdytte!