Medikumppanin Hoitajapäivät – maksuton online tapahtuma lauantaina 12.11.2022 klo 9-12.30

Sairaanhoitaja päivät 2022

Lämpimästi tervetuloa mukaan Medikumppanin Hoitajapäiville lauantaina 12.11.2022 klo 9-12.30 Tilaisuus järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja luvassa on upeita puheenvuoroja, yhdessä oivaltamista, innostumista ja voimaantumista vertaisten kollegoiden kanssa.

Osallistuminen tilaisuuteen on maksutonta ja päivän ohjelma koostuu upeista, sekä inspiraatiota että käytännön vinkkejä työarkeen tarjoavista puheenvuoroista. Päivässä pääset muun muassa syventämään potilaan kohtaamisen taitoja, pohtimaan työssä jaksamisen teemoja, löytämään vinkkejä työn kuormittavuuden hallintaan sekä tutustumaan itsemyötätuntoon työarjessa kannattelevana ja voimavaroja vahvistavana taitoja.

Ilmoittautumaan pääset TÄÄLTÄ, olisi upea saada sinut mukaan!

TUTUSTU PUHUJIIN

Puhujina tilaisuudessa Pauliina Airaksinen-Aminoff, Jan Holmberg ja Riikka Seppälä.

Päivän ensimmäisenä puhujana toimii Pauliina Airaksinen-Aminoff Dr., M.Ed. Hän on johtamisen tohtori, sertifioitu tunnetaitojen valmentaja ja vuorovaikutustaitojen kouluttaja, jolla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus johtamisesta ja vuorovaikuttamisen kehittämisestä. Pauliina on kouluttanut terveydenhuollon ammattilaisia kohtaamaan potilaansa paremmin niin hankalissa tilanteissa kuin arjen potilastyössä.

Pauliinan puheenvuoron teema on potilaan kohtaaminen ja psykologisesti turvallisen tunnelman luominen kohtaamisen hetkillä. Tule kuulemaan, millaisia vuorovaikutuskeinoja näihin kohtaamisiin sekä hankaliin tilanteisiin on olemassa ja täydennä omaa vuorovaikutustaitojen työkalupakkiasi.

Päivän toisena puhujana on Jan Holmberg. Jan on sairaanhoitaja (YAMK), tietokirjailija ja terveydenhuollon organisaatioiden kouluttaja. Jan toimii lisäksi Turun Ammattikorkeakoulussa lehtorina.

Janin puheenvuoron teemana on jaksaminen hoitajan työssä ja hän tulee kertomaan muun muassa työntekijätaidoista ja jaksamisesta hoitotyössä tarjoten uutta ajateltavaa sekä vinkkejä työn kuormittavuuden hallintaan.


Päivän kolmantena puhujana on Riikka Seppälä. Riikka on Medikumppanin markkinointipäällikkö, Brené Brownin opeissa kouluttautunut Dare to Lead fasilitaattori ja neuropsykiatrinen valmentaja. Lisäksi hän kouluttaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoita mm. tunnetaidoista. Riikan puheenvuoro saattelee hoitotyön arjessa kannattelevan itsemyötätunnon äärelle ja tarjoaa käytännönläheisiä vinkkejä mm. riittämättömyyden tunteiden kohtaamiseen ja itsensä hyväksymiseen voimaannuttavalla ja armollisella tavalla.

Lämpimästi tervetuloa! Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään!

ILMOITTAUDU MUKAAN!