Medikumppanin tarina

Mediradix tuntui meistä nimenä hankalalta, eikä nimi kertonut mitään toiminnastamme. Mediradixilla oli myös paljon erilaisia lempinimiä (mm. Medix, Medirax, Mediarax, Mediraksi), joihin vuosien saatossa olemme törmänneet. Viimeisen sysäyksen nimenvaihdokseen antoi, kun tapasimme erään yhteistyökumppaniehdokkaan, joka mainitsi tunnin tapaamisessa nimemme kolme kertaa eri tavalla.

Siksi päädyimme yhdessä miettimään, mitkä asiat ovat meille jokapäiväisessä työssämme tärkeitä ja mikä nimi kuvaisi niitä parhaiten.

Yhteisten keskustelujen jälkeen huomasimme, että meille on tärkeää erinomainen palvelu, ammattitaitoisuus sekä jatkuva kehittyminen. Haluamme tehdä pitkäkestoista yhteistyötä sekä lääkäreidemme että asiakkaidemme kanssa ja tämä onnistuu vain, jos kaikki ovat tyytyväisiä yhteistyöhön. Haluamme olla pitkäaikainen kumppani, joka tukee niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä. Luottamus ja avoimuus ovat pitkän yhteistyön avainasioita.

Näin meille syntyi ajatus kumppanuudesta. Kumppanuus kuvaa hyvin sitä, mitä olemme ja mitä haluamme yhä vahvemmin myös tulevaisuudessa olla. Halusimme säilyttää vanhan nimen Medi-alkuosan, joten näin meistä tuli luontevasti Medikumppani.