Medikumppanin tiimi vahvistui – Tervetuloa Riikka!

Tänä syksynä joukkomme vahvistui upealla markkinoinnin ammattilaisella, Riikka Seppälällä. Riikka tuo mukanaan vahvaa osaamista sisältöstrategioista, kasvumarkkinoinnista ja työyhteisöjen valmentamisesta. Riikan helposti lähestyttävä, aurinkoinen olemus ja luova ja tehokas työtapa ovat saaneet hänet solahtamaan tiimimme jäseneksi todella nopeasti. Olemme niin iloisia, kun saimme sinut Riikka!

Päästetään Riikka itse esittelemään itsensä:

”Hei! Olen Riikka Seppälä, Kotkasta kotoisin oleva mutta Tampereelle pysyvästi juurtunut 38-vuotias kahden lapsen äiti, kasvumarkkinoinnin strategi ja tunnetaitoisen johtajuuden osaaja. 

Ihminen, ihmismieli, tunteet ja erilaiset kulttuurit ovat aina kiinnostaneet minua hurjasti ja olen onnellinen siitä, että saan työni puolesta tutustua ihmisten mitä erilaisimpiin tarinoihin. Taustani on kansainvälisen liiketoiminnan muotoilussa sekä strategisessa sisältömarkkinoinnissa ja olen aiemmin toiminut mm. psykologisesti turvallisten työyhteisöjen valmentajana. Olen myös Brené Brownin opeissa kouluttautunut Dare to Lead -fasilitaattori ja perheille kuormituksen säätelyn tukea matalalla kynnyksellä tarjoavan www.erityisvoimia.fi yhteisön perustaja.

Medikumppanissa minuun teki vaikutuksen heidän mielettömän vahva ammattitaitonsa sekä sydänlähtöinen tapa toimia yhdessä rintamassa asiakkaiden parhaaksi. Myös mahdollisuus tehdä omien arvojen mukaista, aidosti merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti tärkeää työtä terveydenhuollon kehittämisen parissa puhutteli minua kovasti.   

Kuvailisin itseäni ihmisläheiseksi, empaattiseksi ja sinnikkääksi ja toivon, että näistä ominaisuuksista on apua sekä asiakkaille että kollegoilleni yhteisen työn arjessa.

Hymyn huulilleni saa se, että ihmiset huomioivat toisensa ja ovat aidosti läsnä toisilleen. Juuri nyt hymyilyttää myös perheeseemme hiljattain muuttaneet marsuveljekset Taco & Nacho, joista on ollut hurjasti iloa koko perheelle. 

Meidän yhteistyökumppaneille ja työntekijöille haluan sanoa, että yhdessä olemme enemmän. Uskalletaan kääntyä toistemme puoleen, pyytämään, antamaan ja vastaanottamaan apua. ❤️ ”