Onko työnantajalla lääkärille väliä?

Medikumppanilla olemme sitä mieltä, että työpaikkaa valittaessasi ei ole yhdentekevää millaisen työnantajan palvelukseen tulet. Luottamus ja avoin keskusteluyhteys työnantajan kanssa ovat ensiarvoisen tärkeitä. Niiden on säilyttävä koko yhteistyön ajan ja vielä sen jälkeenkin. Meille henkilökohtainen, avoin ja luotettava palvelu on toimintamme tärkein perusta.

Arvomme eivät ole ainoastaan kauniita sanoja, vaan ne näkyvät jokapäiväisessä toiminnassamme

Luotettavuus: Tarjoamamme paikat perustuvat aina asiakkailtamme tulleisiin, todellisiin tilauksiin. Tiedät aina mihin työllistyt. Olemme säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiimme ja tiedämme työpaikkojen tilanteen. Jos toiveesi poikkeavat tiedossamme olevasta paikasta, olemme asiakkaaseen yhteydessä ja selvitämme mahdollisuuden työskennellä toiveidesi mukaisesti.

Helppous: Medikumppanilla työskentelet työntekijänä, työsopimus tehdään sinun ja Medikumppanin välille. Sinun ei tarvitse huolehtia yksityisen ammatinharjoittajan velvoitteista, kuten vuokrista, kuluista tai kirjanpitovelvollisuudesta. Sinä voit keskittyä työhösi, me hoidamme kaiken muun.

Selkeät palkkamallit: Kaikki palkkamme ovat kokonaispalkkoja ja kerromme niistä läpinäkyvästi. Yhteyshenkilösi käy kanssasi palkkamallit aina tarkasti läpi, näin tietokatkoksille ei jää sijaa. Kerromme aina jo työpaikkailmoituksessa paikassa käytettävästä palkkamallista ja saat lisätietoa palkkauksesta työtarjouksessa sekä Medikumppanin yhteyshenkilöiltä. Lue erilaisista palkkamalleista.

Palvelu: Meillä saat aina oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työhösi liittyvissä asioissa. Meille avoin ja henkilökohtainen palvelu on tärkein osa työtämme. Voit siis rohkeasti kysyä yhteyshenkilöltäsi mitä tahansa työhösi tai uraasi liittyvää asiaa. Meidät tavoitat monien eri kanavien kautta, yhteyttä voit ottaa sähköpostin, puhelimen, what’s upin, kotisivujen chatin, Facebookin messengerin tai LinkedInin kautta. Pyrimme vastaamaan aina nopeasti ja pidämme sinut ajan tasalla rekrytoinnin edistymisestä.

Joustavuus: Meillä voit päättää kuinka paljon työskentelet. Joustavan työviikon ja vapaiden sopiminen onnistuu helposti. Jos toiveesi poikkeavat työpaikkailmoituksessa mainituista asioista, voimme selvittää asiakkaaltamme toiveidesi mukaista työjaksoa tai -määrää.

Hyvät edut: Saat koulutusrahaa oman osaamisen kehittämiseen sekä työterveyshuollon, joka on järjestetty Suomen Terveystalossa.

Urapolku: Meillä on tarjolla monipuolisia työmahdollisuuksia lääkärinurasi eri vaiheissa. Halutessasi pääset vaivattomasti työskentelemään terveydenhuollon eri osa-alueilla. Kauttamme voit työskennellä omien toiveidesi mukaan aina kandista erikoislääkäriin asti.

Miltä kuulostaa? Voisitko ajatella työskenteleväsi tällaisen työnantajan palveluksessa? Jos vastasit kyllä, ota yhteyttä rekrytointikonsulttiimme Iiroon (iiro.pullinen@medikumppani.fi p. 044 748 0022), niin etsitään sinulle yhdessä seuraava työpaikkasi.