Treenaa, testaa ja tutustu -liikuntatapahtuma

Järjestimme 23.11.2018 Turussa Elixia Jokivarressa Treenaa, testaa ja tutustu -liikuntatapahtumaan. Iltapäivän aikana tapahtumaan osallistujat saivat osallistua Pure Strength ja Easy Yoga -tunneille sekä käydä treenaamassa salilla. Tapahtumassa pääsi myös testaamaan puristusvoimaansa, tasapainoaan ja nopeimmat pääsivät myös kehonkoostumusmittaukseen.

Iltapäivän aikana Elixiassa treenasi huimat 82 lääkäriä ja medisiinaria. Eniten osallistujat kävivät treenaamassa salilla sekä rentoutumassa Easy Yogassa.

Tasapainoaan testanneista päivän parhaimman ajan saivat Maria ja Tommi, molemmat pysyivät yli kaksi minuuttia tasapainoraudan päällä. Lääkäreiltä ja medisiinareilta löytyy ruista ranteesta! Iltapäivän aikana nähtiin mahtavia puristusvoimatuloksia. Päivän paras tulos oli Teemulla, joka puristi mittariin huiman 80 kg lukeman.

Arvoimme kaikkien osallistujien kesken hienot palkinnot. Dermosil-tuotepakkausen voitti Annukka Helsingistä, Volvon viikonlopuksi voitti Matias Turusta ja Oura älysormuksen Krisztina Turusta.

Palaa päivän tunnelmiin ja käy katsomassa vauhdikkaan tapahtuman kuvia.

Suuri kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille sekä tapahtuman yhteistyökumppaneille:

Elixia
Oura
Keskusautohalli
Dermosil
Elovena

Ensi vuonna järjestämme lisää Treenaa, testaa ja tutustu -tapahtumia. Kerromme tapahtuman aikataulista ja tapahtumakaupungeista somessa ja uutiskirjeissä, joten seuraa meitä ja tule mukaan tapahtumaan!