”Tykkään reissaamisesta, ja pätkätyöt tuovat elämään itsenäisyyttä ja joustoa”

Tässä työntekijätarinassa Medikumppanin kautta lähihoitajana pääkaupunkiseudulla työskennellyt Learta Qerimi kertoo kokemuksistaan Medikumppanin vuokrahoitajana.

Kerro hiukan itsestäsi!

– Moikka! Mä olen Learta, 26-vuotias lähihoitaja Espoosta. Olen ollut alalla nyt viisi vuotta ja kokeillut tosi monia erilaisia työpaikkoja ja työnkuvia rohkeasti. Olen ollut muun muassa A-Klinikalla, erikoissairaanhoidossa, kotihoidossa, vanhainkodissa ja kehitysvammayksikössä.

Mistä kuulit Medikumppanin työpaikoista?

– Googlettelin hoitajien työpaikkoja ja Medikumppani oli ensimmäinen yritys, johon soitin. Esihenkilöni Saaran Sirénin kanssa kaikki sujui alusta lähtien niin hyvin, että en ole ollut millään muulla vuokrafirmalla töissä.

Miten rekrytointiprosessi sujui?

– Hyvin! Soitin Saaralle, ja sen jälkeen Saara haastatteli minut. Sitten haastattelun perusteella hän suositteli minulle sopivaa työpaikkaa, jossa aloitin työt jo parin viikon päästä.

Millainen työnkuva sinulla oli vuokrahoitajana?

– Tosi kiva ja monipuolinen. Olin esimerkiksi Vantaalla kehitysvammayksikössä töissä puoli vuotta. Tein lyhyempiäkin keikkoja Medikumppanin kautta, ja aina löytyi uusi työjakso. Saara oli aktiivisesti yhteydessä ehdottaen ja sopien minulle töiden jatkot. Yhteensä olin Medikumppanilla töissä noin 1,5 vuotta, välillä lomaillen.

Millaisia tulevaisuudensuunnitelmia sinulla on?

– Seuraavaksi olen menossa suoraan työsuhteeseen samaan kehitysvammayksikköön, jossa olin myös Medikumppanin kautta vuokralla. Tykkäsin työyhteisöstä, joten kiva palata taas sinne.

Suosittelisitko työskentelyä Medikumppanin kautta?

– Suosittelisin, ja olen myös suositellut! Medikumppani on ihana työnantaja ja pitää työntekijästä tosi hyvää huolta. Tykkään reissaamisesta, ja pätkätyöt tuovat elämään itsenäisyyttä. Palkan ohella jousto on minulle työelämässä tärkeää. Medikumppanin vuokrahoitajana joustoa pystyi yleensä aina sopimaan, viimeksi reissasin esimerkiksi viikon Dubaissa.

Terveisiä yhteyshenkilöllesi?

Haluan kiittää Saaraa hänen esihenkilötyöstään. Saara on kiinnostunut, luotettava, aito ja hyvä kuuntelija. Hän auttaa ja on saatavilla aina tarvittaessa, ja hänen kanssaan on helppo jutella myös töiden ulkopuolisistakin asioista.

Kiitos, Learta, hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja paljon onnea ja myötätuulta tuleviin seikkailuihin!

Learta Qerimi, lähihoitaja, työskenteli Medikumppanilla 9/2022–3/2024.