Työviikko Medikumppanilla TET- jaksolaisen silmin

Medikumppani

Heippa! Olen Emilia Koskinen ja olin tämän viikon TET- harjoittelussa Medikumppanilla. Medikumppanissa minua kiehtoi se, miten paljon heitä kiinnostaa lääkäreiden ja sairaanhoitajien hyvinvointi ja onnellisuus omalla työpaikallaan. Alkuviikosta tutkin Medikumppania ja kaikkea mitä he ovat saavuttaneet. Tein instaan haastattelun heidän työntekijästä Saarasta. Pidin siitä, kun sain suunnitella haastattelun ihan itse. Kaikki ne kuvat, fontit, värit ja tekstin tyylin.

Olen pitänyt siitä, kun olen saanut olla toimistolla yksin ja tulla toimistolle ensimmäisenä. Olen saanut aloittaa aamut rauhassa. Terveydenhuolto on tärkeä toimiala ja sellaisena sen pitääkin pysyä, mutta joitakin asioita pitää myös muuttaa, että jokaisella asiakkaalla kuten myös hoitajilla ja lääkäreillä olisi parempi olla.

Olen oppinut pitämään kirjoittamisesta ja suunnittelemisesta enemmän. Yllätyin siitä, kuinka paljon työtä päivän aikana oikeasti tehdään. Itsestäni olen tämän viikon aikana oppinut sen, että minua alkaa ärsyttämään ja turhauttamaan se jos en ehdi tekemään jotakin asiaa siinä ajassa, minkä olen itse itselleni antanut. Vahvuuteni on kirjoittaminen ja se kuinka nopeasti saan aikaan, kun saan aloitettua jonkin tehtävän.

Ylpeä olen itsestäni siksi, että olen koko viikon jaksanut yrittää parhaani jokaisessa asiassa. Olen ollut todella iloinen ja yllättynyt kuinka mukava tämä viikko on ollut.

Kiitos tästä kuuluu Medikumppanin työntekijöille.

Emilia Koskinen