Ainutkertaisia kohtaamisia rakentamassa: esittelyssä rekrytointikoordinaattori Jaan Hakula

Medikumppanin rekrytointikoordinaattori

Medikumppani saattaa yhteen terveydenhuollon ammattilaiset ja tilaajat laadukkaan profiloinnin turvin ja niin, että molempien osapuolten etu toteutuu aina parhaalla mahdollisella tavalla. Uskomme, että mitä paremmin henkilöstö voi työssään, sen parempaa palvelua asiakkaat saavat ja sitä paremmin me kaikki voimme. Tämän ajatus ohjaa aivan jokaista työpäivää ja kohtaamista Medikumppanin tiimissä, jossa rekrytointeja tehdään suurella sydämellä sekä henkilöstön työhyvinvoinnin, että tulevaisuudenkestävän terveydenhuollon turvaamiseksi. Seuraavaksi esittelyvuorossa on Jaan Hakula, annetaan hänen itsensä esittäytyä ja kertoa lisää.

Terve! Olen Jaan Hakula, 32-vuotias mies Suomen kauniista Turusta. Alunperin olen kotoisin Turun saaristosta Paraisilta ja olen myös asunut ja työskennellyt kokkina Unkarissa, Belgiassa sekä Vietnamissa! Minua parhaiten kuvaavat adjektiivit ovat: humoristinen, ulospäinsuuntautunut sekä empaattinen. Työkokemusta olen kerryttänyt mm. ravintola-alalta 7+ vuotta, niin kokkina kuin vuoropäällikkönä ja ennen Medikumppanille työskentelyä toimin myyjänä Alkossa yli 3 vuotta. Harrastan shakkia, ja metallinpaljastusta ja nautin luonnossa liikkumisesta.

Olen asiakaspalveluhenkinen tuleva liiketalouden tradenomi, joka nauttii erityisesti ainutkertaisen asiakaskokemuksen luomisesta ja syttyy haastavienkin ongelmien ratkaisemisesta. Nämä ovat asioita, joissa pääsen loistamaan työskennellessäni rekrytointikoordinaattorina Medikumppanille. Minulla on paljon hyviä kokemuksia henkilöstöpalvelualasta tehdessäni keikkatyötä ravintola-alalla ja olen ollut aina kiinnostunut siitä, miten synnyttää ylivoimainen asiakaskokemus. Kun kuulin Medikumppanin etsivän rekrytointikoordinaattoreita tiimiinsä tiesin, että haluan kyseisen paikan ja että tekisin kaikkeni sen toteutumiseksi. Tässä sitä nyt ollaan. 😊 

Tiimimme Medikumppanilla on aivan uskomattoman ammattitaitoinen, positiivinen sekä tukeva. On helppoa mennä töihin hymyillen, kun tietää tekevänsä töitä näiden henkilöiden kanssa. Medikumppani välittää aidosti työntekijöistään ja heidän hyvinvoinnistaan ja tekee kaikkensa sen eteen, että jokaiselle terveydenhuoltoalan ammattilaiselle löytyisi oikea paikka, sellainen joka sopii heidän sen hetkiseen elämäntilanteeseensa.

Innostun aidoista keskusteluista ihmisten kanssa, siksi nautinkin työstäni rekrytointikoordinaattorina. Saan voimaa naurusta asiakkaiden kanssa ja meidän ihanasta työporukastamme sekä siitä, että tiedän työskenteleväni työnantajalle, jolle henkilöstön hyvinvointi on aidosti kunnia-asia.

Innostumista ja oivaltamista tapahtuu työssäni melkein joka päivä, koska minulla ei ole aikaisempaa kokemusta terveydenhuoltoalasta. Nautin uusien asioiden oppimisesta ja työssäni uusien asioiden oppiminen ei koskaan lopu.

Terveydenhuoltoalalla jaksaminen on todella tärkeää. Työn ja vapaa-ajan sovittaminen tuntuu välillä mahdottomalta. Ravintola-alalla tilanne oli todella samanlainen ja itsellänikin oli vaikeaa löytää tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Räätälöidään yhdessä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopiva työ!

>> Tutustu kauttamme löytyviin työmahdollisuuksiin

>> Lataa maksuton materiaali ja tunnista millainen työskentelymuoto sinulle sopii parhaiten