Helposti mielenkiintoisia töitä lääkäreille

Hyvä ja mielenkiintoinen työ on asia, jonka varmasti jokainen meistä toivoo löytävänsä. Me täällä Medikumppanilla haluamme tarjota lääkäreille, erikoislääkäreille ja hammaslääkäreille nämä kriteerit täyttäviä töitä.

Teemme unelmiesi työn löytymisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua omalta yhteyshenkilöltäsi. Hän on tukenasi ja auttaa sinua käytännön järjestelyissä ja työllistymisen eri vaiheissa. Olet koko ajan tietoinen siitä, miten asiasi etenee ja mikä on rekrytoinnin tilanne. Tarvittaessa saat yhteyden omaan yhteyshenkilöösi helposti puhelimella, sähköpostilla tai chatilla.

Yhteyshenkilömme ovat osaavia ammattilaisia, jotka hoitava asiat luvatusti ja ystävällisesti. Kuuntelemme sinua tarkasti ja otamme huomioon elämäntilanteesi ja toiveesi työsuhteen keston, työmäärän ja työajan suhteen.

Meillä on avoinna paljon mielenkiintoisia työpaikkoja ympäri Suomea. Käy tutustumassa avoimiin paikkoihimme alla olevasta linkistä:
medikumppani.fi/kaikki-tyopaikat/

Etsimme lääkäreille paikkoja myös räätälöidysti, toiveesi huomioiden. Medikumppanin ystävälliset ammattilaiset ovat täällä sinua varten. Kannattaa siis ottaa yhteyttä, se ei sido sinua mihinkään, mutta voi tarjota sinulle unelmiesi työpaikan.

Ota rohkeasti yhteyttä:

Heidi Larko
Rekrytointipäällikkö
p. 040 576 3611
heidi.larko@medikumppani.fi