Sujuvampaa arkea lääkärille

Työelämä on muuttunut hektiseksi ja vaativaksi. Samaan aikaan moni arvostaa yhä enemmän vapaa-aikaa, ja haluaa toteuttaa omia unelmiaan ja harrastaa aktiivisesti mielilajiaan. Työelämän ja perhearjen yhteensovittaminen ei myöskään aina ole kovin mutkatonta. Erilaisissa elämäntilanteissa ja haaveiden toteuttamisessa helpottaa, mikäli oma työ joustaa toiveiden mukaan.

Medikumppani on valtakunnallisesti toimiva terveydenhuoltoalan henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme monipuolisia työpaikkoja lääkäreille, erikoislääkäreille ja hammaslääkäreille sekä lääketieteen ja hammaslääketieteen kandeille ympäri Suomea. Kauttamme voit työskennellä joustavasti ja monipuolisesti omien toiveidesi mukaan.

Helpottaisiko sinun elämääsi, jos voisit itse päättää minä viikonpäivinä teet töitä ja mihin kellonaikaan?

Suurimmassa osassa avoimista paikoistamme pystyt itse joustavasti vaikuttamaan, haluatko tehdä kokoaikaista työviikkoa tai sopisiko elämäntilanteeseesi paremmin osa-aikainen työ. Halutessasi etsimme sinulle työpaikan, jossa voit tehdä esimerkiksi päivätöitä, iltatöitä tai viikonlopputöitä. Työjakson pituus on myös sovittavissa toiveidesi mukaan, joten jos haaveilet pidempää lomamatkaa talvelle, onnistuu loman pitäminen toiveidesi mukaan.

Vaikka olisitkin vakituisessa työsuhteessa, voit kuitenkin tehdä kauttamme lisätöitä, vaikka vain muutaman päivän kuukaudessa saadaksesi lisärahaa unelmiesi toteuttamiseen.

Mikäli kaipaat työelämääsi joustoa, tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai kysy lisää joustavista työmahdollisuuksistamme rekrytointipäälliköltämme Heidiltä (heidi.larko@medikumppani.fi, p. 040 576 3611).