Sujuvampaa arkea lääkärille – löydä työ, joka mahtuu elämääsi ja jossa voit hyvin

Lääkäripäivät- coaching

Työelämä on muuttunut vaativammaksi ja hoitotyön toteuttaminen voi tuntua yhä kuormittavalta. Samaan aikaan moni lääkäri arvostaa yhä enemmän vapaa-aikaa, kaipaa lisää joustoja työ- ja perhe-elämän yhdistämiseksi, sekä haluaa toteuttaa omia unelmiaan ja harrastaa aktiivisesti mielilajiaan. Toteuttaessamme kuuntelijan roolia päivittäisissä keskusteluissa lääkärien kanssa, näkyy yhä selkeämmin se, miten moni kaipaa työkokonaisuutta, joka mahtuu omaan elämäntilanteeseen, jossa voi hyvin ja jossa voimavaroja jää myös elämän muille osa-alueille.  Erilaisissa elämäntilanteissa ja haaveiden toteuttamisessa helpottaa, mikäli oma työ joustaa toiveiden mukaan.

Medikumppani on valtakunnallisesti toimiva ja jo 20 vuotta alalla toiminut terveydenhuoltoalan henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme monipuolisia työpaikkoja lääkäreille, erikoislääkäreille ja hammaslääkäreille sekä lääketieteen ja hammaslääketieteen kandeille valtakunnallisesti ympäri Suomea. Kauttamme voit työskennellä joustavasti ja monipuolisesti omien toiveidesi mukaan ja meistä saat aidosti sinusta ja läheisesi hyvinvoinnistasi välittävän työantajan. 

Helpottaisiko sinun elämääsi, jos voisit itse päättää minä viikonpäivinä ja mihin kellonaikaan työskentelet? Tulisiko arjen suunnittelusta helpompaa, jos voisit hyvissä ajoin suunnitella itsellesi ja perheellesi sopivat  työjaksot kalenteriin ja rakentaa muun elämän menot sen mukaisesti, vahvan ennakoinnin turvin? 

Suurimmassa osassa avoimista paikoistamme pystyt itse joustavasti vaikuttamaan, haluatko tehdä kokoaikaista työviikkoa tai sopisiko elämäntilanteeseesi paremmin osa-aikainen työ. Voit työskennellä itsenäisenä ammatinharjoittajana tai työllistyä meidän kauttamme ja halutessasi etsimme sinulle työpaikan, jossa voit tehdä esimerkiksi päivätöitä, iltatöitä tai viikonlopputöitä. Työjakson pituus on myös sovittavissa toiveidesi mukaan, joten jos vaikka haaveilet pidempää lomamatkaa talvelle, onnistuu loman pitäminen toiveidesi mukaan. Voimme myös auttaa sinua rakentamaan mieleisesi työkokonaisuuden useammasta eri työtehtävästä, niin että unelmiesi työkokonaisuus rakentuu pala palalta ja yksilöllisesti vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Kauttamme pääset esimerkiksi kerryttämään osaamistasi, hankkimaan lisätuloja tai testaamaan erilaisia työkokonaisuuksia ja etsimään sitä juuri omaa unelmatyötä. Ja vaikka olisitkin jo vakituisessa työsuhteessa, voit aina tehdä kauttamme lisätöitä, vaikka vain muutaman päivän kuukaudessa saadaksesi lisätuloja unelmiesi toteuttamiseen.  

Kuljemme rinnallasi kaikissa työelämän muutostilanteissa ja teemme totta sinun työunelmistasi. 

Voisimmeko me olla apunasi? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai kysy lisää joustavista työmahdollisuuksistamme osoitteessa info@medikumppani.fi. Olemme täällä sinua varten.