Lääkäri, kokeile jotain uutta

Kevät on uudistumisen aikaa. Valon ja auringon myötä myös energiatasot nousevat ja innostuu usein kokeilemaan jotain uutta. Mitä luulet, olisiko sinulla nyt hyvä hetki kokeilla jotain uutta työrintamalla?

Uusi työnkuva piristää arkea. Voisitko ajatella kokeilevasi esimerkiksi työterveyshuollon työtä, tehdä vaihteeksi terveyskeskustyötä tai vaikka siirtyä pitämään joustavaa yksityisvastaanottoa? Medikumppanin kautta pystyt helposti kokeilemaan uusia työmahdollisuuksia ilman pitkää sitoutumista. Näin pääset testaamaan, olisiko uusi työnkuva sinulle mieleinen suunta myös tulevaisuudessa. Mikäli viihdyt hyvin uudessa työssäsi, onnistuu usein myös pitkien työjaksojen sopiminen henkilöstöpalveluyrityksen kautta.

Uusi paikkakunta tuo vaihtelua arkeen. Tai mitäpä jos työskentelisit kevään ja kesän paikkakunnalla, jossa kesäasuntosi sijaitsee? Jos elämäntilanteesi on sellainen, että pystyt joustavasti vaihtamaan paikkakuntaa, kannattaa käydä tutustumassa mitä työmahdollisuuksia eri kaupungit tarjoavat. Paikkakunnan vaihto sujuu henkilöstöpalveluyrityksen kautta joustavasti ja voimme auttaa sinua myös esimerkiksi asunnon löytämisessä uudelta paikkakunnalta.

Osa-aikatyö antaa mahdollisuuden ottaa enemmän omaa aikaa ja keskittyä esimerkiksi harrastamiseen tai perheeseen. Erityisesti näin keväällä moni haluaisi päästä enemmän nauttimaan raittiista ulkoilmasta ja liikkumisen riemusta. Osa-aikatyö helpottaa myös esimerkiksi ruuhkavuosien arjen pyörittämistä ja antaa sinulle joustoa arkeen.

Lisätöillä voit ansaita rahoitusta haaveidesi toteuttamiseen. Suunnitteletko pidempää lomamatkaa, uuden kodin hankintaa tai vaikkapa moottoripyörän ostoa? Medikumppani tarjoaa paljon erilaisia ilta- ja viikonlopputyömahdollisuuksia ympäri Suomea. Pystyt sopimaan työmäärän ja ajankohdat joustavasti omien toiveidesi ja aikataulujesi mukaan.

Kokeile siis jotakin uutta ja tutustu Medikumppanin tarjoamiin monipuolisiin avoimiin työpaikkoihin.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin autan sinua mielelläni löytämään juuri omaan elämäntilanteesi sopivan työpaikan.

Aurinkoisin terveisin,

Heidi Medikumppanilta
heidi.larko@medikumppani.fi
p. 040 576 3611