Monipuolinen myynnin ja HR:n työ- ja harjoittelupaikka

Etsimme myynnistä ja HR:stä kiinnostunutta työharjoittelijaa ja osa-aikatyöntekijää Medikumppanille Turkuun. Medikumppani on valtakunnallisesti toimiva lääkäreiden rekrytointiin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys.

Töiden aloitus olisi mahdollisimman pian, mielellään jo tammikuun aikana. Työharjoittelujakson kesto on sovittavissa toiveidesi mukaan. Työharjoittelun päätyttyä sinulla on mahdollisuus jatkaa tiimissämme osa-aikaisesti koulun ohella sekä kesätyöntekijänä.

Työharjoittelujakson aikana työaika on 38 h/vko ja se sijoittuu pääosin klo 10-18. Mahdollisuus liukuvaan työaikaan ja etätöihin. Työharjoittelun jälkeen osa-aikatyön määrä on sovittavissa oman aikataulusi mukaan. Työaika painottuu iltapäivään ja iltaan, esim. klo 14-18.

Tehtäviisi kuuluu:
Myynnin osalta mm. yhteydenpitoa lääkäreihin, erikoislääkäreihin ja hammaslääkäreihin sekä työpaikkadiilien solmimista. Työ koostuu monipuolisista ratkaisumyynnin tehtävistä ja aktiivisesta asiakaskontaktoinnista.

Työharjoittelujakson aikana työhön kuuluvat myös erilaiset HR:n projektit ja hallinnon avustavat työtehtävät, esim. yhteydenotot työntekijöihin, asiakirjojen ja sopimusten hallinta sekä erilaiset toimistotyöt.

Työssä pääset tutustumaan henkilöstöpalvelualan laajaan tehtäväkenttään sekä asiantuntijapalveluiden myyntiin ja HR:ään mielenkiintoisella ja muuttuvalla terveydenhuoltoalalla.
Työt alkavat perehdytysjaksolla mahdollisimman pian, jonka jälkeen pääset työskentelemään osana 10 hengen innostunutta ja kannustavaa tiimiä.

Odotamme sinulta:
• myyntihenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta
• hyviä sosiaalisia taitoja ja tiimityöskentelytaitoja
• joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä
• täsmällisyyttä ja tarkkuutta

Tarjoamme sinulle:
• mielenkiintoisen toimialan ja monipuoliset työtehtävät
• kannustavan ja avoimen työilmapiirin
• mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen
• työharjoittelun ajalta tarjoamme lounasedun ja mahdollisuuden rekrytointipalkkioon
• osa-aikatyöstä tuntipalkan sekä rekrytointipalkkion

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaihin 7.1.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Medikumppani Oy
Rekrytointipäällikkö
Heidi Larko
heidi.larko@medikumppani.fi
puh. 040 576 3611

Medikumppani Oy on vuonna 2003 perustettu, valtakunnallisesti toimiva terveydenhuoltoalan henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa lääkäreille, erikoislääkäreille ja hammaslääkäreille mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä eri puolilla Suomea. Asiakaskuntaamme kuuluvat sekä julkinen että yksityissektori. Medikumppani on osa kansainvälistä Empresaria Group -konsernia.