Häiriökysyntä terveydenhuollossa – Webinaari 9.2.2022 – webinaaritallenne

häiriökysyntä

Webinaaritallenne kuunneltavissa TÄÄLTÄ

Medikumppanin Tulevaisuuden kestävä terveydenhuolto webinaarisarja käynnistyy helmikuussa 2022! Kyseessä on terveydenhuollon toimijoille ja päättäjille suunnattu kokonaisuus, jossa keskustelemme terveydenhuollon ajankohtaisista teemoista ja etsimme yhdessä ratkaisuja terveydenhuollon kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi.

Mistä on kyse:

Ensimmäisen webinaarin teemana on Häiriökysyntä terveydenhuollossa ja vieraaksi saamme Aiwo Digital Oy:n kehitysjohtajan Hermanni Hyytiälän. Hermanni on erikoistunut organisaatioiden kyvykkyyden parantamiseen auttamalla päättäjiä tekemään parempia asioita, ei vain vanhoja asioista paremmin.

Webinaarissa pääsemme yhdessä tutkimaan häiriökysyntää ilmiötasolla ja millaisia vaikutuksia sillä on terveydenhuollolle nyt ja tulevaisuudessa. Tule mukaan kuulemaan Hermannin ajatuksia niistä kehitystoimista, joilla terveydenhuoltoa muotoillaan asiakasystävällisempään, tuottavampaan ja sekä taloudellisesti että inhimillisesti kestävämpään suuntaan.

WEBINAARI KUUNNELTAVISSA TÄÄLTÄ!

Ihania kuunteluhetkiä!

Lue lisää Hermannin taustasta ja työstä:

Olen Aiwo Digital Oy:n kehitysjohtaja. Johtamisen muutos ja organisaatioiden kehittäminen ovat lähellä sydäntäni olevia teemoja. Olen saanut vuosia työskennellä kansallisesti ja kansainvälisesti arvostettujen nykyaikaisen johtamisen ja organisaatiokehittämisen asiantuntijoiden parissa. Toimin puhujana ja kirjoitan näistä aiheista aktiivisesti erilaisissa konferensseissa, tapahtumissa ja mediassa – esimerkkinä Olli-Pekka Heinosen kanssa kirjoitettu artikkeli maailman talousfoorumin sivustolle. Olen erikoistunut organisaatioiden kyvykkyyden parantamiseen auttamalla päättäjiä tekemään parempia asioita, ei vain vanhoja asioita paremmin.”

Voit myös tutustua Hermannin kirjoituksiin täällä.