Kohti tulevaisuuden kestävää ja hyvinvoivaa terveydenhuoltoa 

Tulevaisuuden terveydenhuolto

– onnistumisen edellytykset rakennetaan yhdessä 

Suomalainen terveydenhuolto on uuden edessä ja muutos koskettaa meistä jokaista. Ammattitaitoisia ja sitoutuneita terveydenhuollon ammattilaisia on yhä haastavampi rekrytoida ja hoitotyön kuormittavuus on edelleen kasvussa. Uusimpien tutkimusten mukaan jopa 90 % hoitajista ja yhä suurempi osa myös lääkäreistä on kertonut harkitsevansa työpaikan tai jopa alan vaihtoa kohtuuttoman työkuorman tai arvostuksen puutteen vuoksi. (Tehy)
 
Onneksi tiedämme myös, että n. 70 % hoitajista ja valtaosa lääkäreistä kokee vahvaa merkitystä omaa työtään kohtaan ja että ammattilaisten työssäjaksamista tukee vankka kutsumus auttamistyölle. (Empatia-tutkimus NayaDaya Oy-Medikumppani Oy, kevät 2022) Arvostusta osoittaen ja yksiköiden riittävästä resursoinnista huolehtien, voimme tukea tätä hyvää entisestään.  Jakamalla työkuormaa tasaisemmin, yhdessä tehden, on meillä myös parempi mahdollisuus vastata muuttuneeseen tilanteeseen. Olemme siis jaetun haasteen edessä ja yhdessä meillä on paremmat edellytykset löytää kestäviä ratkaisuja tulevaisuuteen.   
 
Kulunut kevät on herättänyt monet alan toimijoista pohtimaan uudenlaisia tapoja tukea terveydenhuoltoa arjessa. Niin myös me täällä Medikumppanilla. Kehitystyön tuloksena syntyi entistäkin laajempi ja uniikki palvelukonsepti, jonka turvin autamme asiakkaitamme joka päivä kokonaisvaltaisemmin henkilöstoratkaisuissa. Ota yhteyttä kuullaksesi tästä lisää. 

Palvelemme monipuolisesti rekrytoinnin elinkaaren jokaisessa vaiheessa vapauttaen aikaa ja resursseja potilas – ja hallintotyöhön, edistämme lisäksi työn sujuvuutta ja rekrytointien kannattavuutta auttaen säästämään kustannuksissa. 

Me uskomme vahvasti myös yhteistyön voimaan ja siksi järjestämme tulevana syksynä paneelikeskustelun tulevaisuuden terveydenhuollon kestävistä, hyvinvointia tukevista ja inhimillisistä ratkaisuista. Tilaisuus on maksuton ja se järjestetään 6.10.2022 klo 18-20. Tilaisuus on avoin kaikille ja se järjestetään verkossa. Kutsunkin kaikki terveydenhuollon ja sen kehittämisen parissa toimivat tahot mukaan keskustelemaan kanssamme. 
 
Lisätietoja tapahtumasta paneelikeskustelijoineen julkaisemme elokuussa 2022!  

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu täällä.

Miksi sitten valita henkilöstöpalvelut? Etuja organisaatiollesi: 

 
📣 ei sairaslomia ja niistä aiheutuvia kustannuksia 
📣helppous rekrytoida oikea- aikaisesti ja ketterästi 
📣riskitön ja joustava toimintatapa kaikille osapuolille 
📣lyhyet tarvekohtaiset sopimukset mahdollistavat joustot 
📣ennakoimaton vaihtuvuus minimiin 
📣ei kalliita virherekrytointeja 
 📣useampi aloittaja samaan aikaan tuo kustannussäästöjä perehdyttämiseen 

MUISTA MYÖS LOMAILLA JA NAUTTIA KESÄSTÄ!  

Sinä olet sen ansainnut.   

Koska työmme vaatii paljon, tarvitsemme sen vastapainoksi myös aikaa pysähtyä, jotta ehdimme nauttia luonnon kauneudesta ja kesäiltojen hiljaisuudesta.  

Jokainen meistä tarvitsee aikaa nauttia aamunkasteesta ja ansaitsee aaltojen hellät silitykset sekä kesäheinän kutittelut.  

Siksi toivon, että myös sinä varaat aikaa riittävästi levolle, palautumiselle ja pysähtymiselle.  

Lomalle on hyvä järjestää sellaista tekemistä, joka tuottaa sinulle iloa ja josta nautit.  

Saat tehdä asioita itsesi vuoksi, olla hyvällä omalla tunnolla omalla puolellasi.  

 Viettää aikaa perheen, ystävien ja sinulle tärkeiden ihmisten ja asioiden parissa.  

Sillä sinä olet tärkeä.  

IHANAA, LEVOLLISTA JA ONNELLISTA KESÄÄ🌞 
 
Aurinkoisin terveisin,  
Teija Koskinen 
Toimitusjohtaja   
Medikumppani Oy 

Teija Koskinen., Toimitusjohtaja, Medikumppani Oy
Teija Koskinen