Rekryprosessin kulku lääkärille

Rekrutointiprosessi

Mietitkö millaisia vaiheita työnhakuun ja työllistymiseen liittyy henkilöstöpalveluyrityksen kautta? Ehkä pohdit myös sitä, mitä kaikkea sinun olisi hyvä tietää ja osata huomioida etukäteen? Huoli pois! Kokosimme sinulle rekrytointiprosessin ja kuinka se yleisimmin etenee. Sinä kerroit meille toiveistasi ja me teemme niistä totta!

  1. Ota meihin yhteyttä, jutellaan toiveistasi. Millainen on unelmiesi työ? Missä haluaisit työskennellä? Haluaisitko työskennellä mieluummin julkisella vai yksityisellä puolella? Millaisen työnkuvan haluat? Kaipaatko uusia haasteita, lisätienestiä ja -töitä vai toisen työn nykyisen rinnalle? Haluatko ympärillesi paljon kollegoita vai työskenteletkö mieluummin itsenäisemmin? Haluatko työskennellä täydellä työajalla vai tehdä esimerkiksi kolme pitkää päivää töitä ja viettää pitkän viikonlopun? Tai haluatko tehdä intensiivisesti jonkin pätkän töitä ja lähteä työpätkän jälkeen reissuun? 
  1. Kartoitamme työpaikkoja toiveidesi mukaan. Meillä on lähes 20 vuoden kokemus terveydenhuoltoalan rekrytoinnista ja laajat verkostot ympäri Suomen. Tiedotamme sinua prosessin etenemisestä joka vaiheessa. 
  1. Kun sinua kiinnostava työpaikka löytyy, esittelemme sinut sinne toivomasi työmäärän ja työnkuvan osalta. Esittely voidaan halutessasi tehdä nimettömänä, jolloin kerromme alkuvaiheessa työpaikkaan vain koulutus- ja työkokemustaustastasi.   
  1. Pääset keskustelemaan työpaikan edustajan kanssa työn tarkemmasta sisällöstä ja sen yksityiskohdista. Tiedät mihin tehtävään ja minne olet työllistymässä. 
  1. Keskustelun jälkeen voit rauhassa miettiä, onko työ sinulle sopiva. Keskustelemme myös työpaikan edustajan kanssa, täsmäävätkö toiveesi ja heidän tarpeensa. 
  1. Jos työ on sinulle sopiva, sovitaan työn aloituksesta, työmäärästä ja muista yksityiskohdista. Pääset tutustumaan työsopimukseen etukäteen. 
  1. Allekirjoitetaan työsopimus. 
  1. Pääset aloittamaan työt. Perehdytys hoituu toimipisteessä.   
  1. Välitämme sinusta: kysymme kuulumisiasi, välitämme hyvinvoinnistasi ja autamme, jos kohtaat haasteita.  

Voisimmeko me sopia sinulle työantajaksi?

>> Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja ole meihin rohkeasti yhteydessä.

>> Lue meistä lisää työnantajana ja uskalla innostua.