Sinustako rekrytointikonsultti Medikumppanin tiimiin?

Medikumppani on valtakunnallisesti toimiva lääkäreiden rekrytointiin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Välitämme yksityiselle ja julkiselle sektorille osaavia lääkäreitä ja lääkäreille mielenkiintoisia työpaikkoja.

Nyt rekrytoimme kuitenkin ihan itseämme varten, sillä etsimme myynnin ja rekrytoinnin moniosaajaa kokoaikatyöhön toimistollemme Turkuun.

Oletko sinä tiimiimme sopiva tyyppi?

Työsi koostuu monipuolisista ratkaisumyynnin tehtävistä ja aktiivisesta asiakkaiden ja lääkärien kontaktoinnista. Yhdistät työtä etsivät lääkärit, erikoislääkärit ja hammaslääkärit sekä työpaikkaa tarjoavat asiakkaat, ja vastaat koko rekrytointiprosessista.

Pidät yhteyttä lääkäreihin, kartoitat heidän tilanteensa ja lähetät heille räätälöityjä työtarjouksia. Neuvottelet julkisen ja yksityisen puolen asiakkaiden kanssa, esittelet heille sopivia lääkäriehdokkaita, sovit tapaamiset ja hoidat sopimusasiat. Tarjoat kaikille osapuolille sitä parasta palvelua, josta meidät tunnetaan.

Osallistumme usein messuille ja erilaisiin tapahtumiin, teemme markkinointia monikanavaisesti ja olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa. Videot ja blogit ovat oleellinen osa myyntiä ja markkinointia. Siksi toivomme, että sinulla on hyvät kommunikointi- ja esiintymistaidot.

Tulet työskentelemään osana 10 ammattilaisen kannustavaa tiimiä. Meillä on innostava ja innostunut ilmapiiri, ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi monipuolisesti myynnin ja rekrytoinnin parissa.

Voithan aloittaa työt mahdollisimman pian, mielellään jo tammikuun aikana?

Odotamme sinulta:

  • muutaman vuoden työkokemusta myynnistä ja/tai rekrytoinnista
  • myynti- ja palveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta
  • hyviä sosiaalisia taitoja ja tiimityöskentelytaitoja
  • joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä

Tarjoamme sinulle:

  • mielenkiintoisen toimialan ja monipuoliset työtehtävät
  • kannustavan ja avoimen työilmapiirin
  • erinomaiset työsuhde-edut
  • liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden

Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen sekä CV meille sähköpostitse mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaihin 7.1.2019 mennessä. Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja paikkaan liittyen, olethan yhteydessä.

Outi Leino
Asiakkuusjohtaja
outi.leino@medikumppani.fi
puh. 050 569 6900

Medikumppani Oy on vuonna 2003 perustettu, valtakunnallisesti toimiva terveydenhuoltoalan henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa lääkäreille, erikoislääkäreille ja hammaslääkäreille mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä eri puolilla Suomea. Asiakaskuntaamme kuuluvat sekä julkinen että yksityissektori. Medikumppani on osa kansainvälistä Empresaria Group -konsernia.

Tutustu meihin tarkemmin:

www.medikumppani.fi
https://www.facebook.com/Medikumppani/