Osallistu kyselyyn ja autat meitä ymmärtämään alan kehitystarpeita!

tunteet työssä

Miltä työsi tuntuu? Vastaa kyselyyn klikkaamalla TÄSTÄ.


Haluamme ymmärtää terveydenhuollon ammattilaisten tunteita omaa työtä kohtaan ja siksi vastauksesi on meille tärkeä. Tuotamme tietoa toimialan valtakunnallisen kehittämisen tueksi ja uskomme empatiaan voimavarana työssä:
erilaisten kokemusten ja näkökulmien tunnistaminen, tiedostaminen ja huomioiminen on järkevä tapa parantaa olosuhteita, rakentaa hyvinvointia ja tukea kestävää yhteiskunnallista kehitystä.

Empatiatutkimus perustuu tieteelliseen käsitykseen tunteista. Kysymme myös tunteiden taustalla vaikuttavista tekijöistä, jotta tunnistamme ne asiat, joilla on aidosti merkitystä terveydenhuollon henkilöstölle ja heidän hyvinvoinnille.

Kyselyyn vastaaminen vie vain pari minuuttia ja vastauksesi on meille äärimmäisen arvokas. Vastaa valitsemalla enintään kaksi tunnetta, jotka kuvaavat parhaiten kokemustasi omasta työstäsi. Avoimessa kentässä voit kertoa lyhyesti syyt tunteesi takana.

Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti, henkilöllisyyttäsi ei tunnisteta.

Kysely on avoinna 20.3.2022 asti – suuri kiitos, että osallistut tutkimukseen!

Tutkimuksen tulokset julkaistaan yhteistyössä TE-palvelujen kanssa torstaina 7.4. kello 14-16 järjestettävässä webinaarissa, johon kaikki ovat lämpimästi tervetulleita. Webinaari on maksuton ja ilmoittautumaan pääset täältä.

Tutkimus toteutetaan yhteistyössä empatia-analytiikkayhtiö NayaDaya Oy:n kanssa.  ❤