Medikumppanin tiimi vahvistui – Tervetuloa Sanni!

Tänä keväänä Medikumppanin tiimi vahvistui entisestään, kun saimme joukkoomme fysioterapeutin sekä terveysalan ammattilaisen Sanni Alasen. Sanni toimii rekrytointikonsulttina tiimissämme auttaen lääkäreitä ja sairaanhoitajia löytämään juuri heidän toiveisiinsa sopivia työtehtäviä. Lisäksi Sanni vastaa meillä opiskelija- ja oppilaitosyhteistyöstä. Sannista huokuu lämpöä, välittämistä, aurinkoista energiaa ja rohkeutta, joista myös asiakkaamme pääsevät jatkossa nauttimaan. Olemme niin onnellisia saadessamme sinusta Sanni uuden kollegan. Ihana että valitsit meidät.

Annetaan nyt Sannille mahdollisuus kertoa itsestään vielä omin sanoin.

Moikka! Olen Sanni, Helsingistä kotoisin ja Länsi-Suomen tourneen (Seinäjoki, Pori) jälkeen turkulaistunut fysioterapeutti ja kauppatieteiden maisteri. Fysioterapeuttina työskentelin sekä julkisella että yksityisellä puolella ja muuten työkokemusta on karttunut laajasti erilaisista asiakaspalvelutöistä sekä koulutusalalta.

Terveydenhuoltoala on aina kiinnostanut minua laajasti ja fysioterapeuttina työskennellessäni näin alan arjen haasteineen ja hienoine hetkineen. Alalla työskentelee upeita, työlleen omistautuneita ammattilaisia, mutta työn tekemisen edellytykset eivät aina ole parhaat mahdolliset. Haluan työskennellä sen eteen, että he jaksavat työssään paremmin ja voivat hyvin. Haluan myös auttaa heitä ammatillisten unelmien toteutumisessa ja näistä syistä päädyin Medikumppanille. Medikumppanilla välitetään aidosti jokaisesta työntekijästä ja työt ovat järjesteltävissä työntekijän elämäntilanteen mukaan. Itse ajattelen, että vaikutamme työntekijän hyvinvointiin yksi rekrytointi kerrallaan. Sopiva tekijä sopivaan paikkaan, se on kaikkien etu.

Olen positiivinen, helposti lähestyttävä ja lämmin tyyppi. Vapaa-aikani kuluu monipuolisen liikunnan parissa ja harrastuksiini kuuluu esimerkiksi hiihto, golf, tennis, laitepilates ja ryhmäliikunta. Myös läheiset ihmiset, hyvä ruoka ja sarjat ovat tärkeä osa vapaa-aikaani ja saavat minut hymyilemään.

Lääkäreille ja yhteistyökumppaneille haluan lähettää terveiset, että muistattehan huolehtia omasta jaksamisestanne ja siitä, että teillä on vapaa-ajalla työlle riittävästi vastapainoa, mitä se sitten ikinä onkaan. Toivottavasti pääsemme pian vaihtamaan kuulumisia!