Tervetuloa takaisin Heidi!

Heidi

Medikumppanin syyskausi käynnistyy mitä upeimmissa merkeissä kun pitkä-aikainen kollegamme Heidi Larko palaa vanhempainvapaalta vahvistamaan rekrytointitiimiämme. Miten onnellisia olemmekaan saadessamme hänet takaisin ja osaksi tiimiä tukemaan terveydenhuollon ammattilaisten positiivista hyvinvoinnin kierrettä! Annetaan Heidin itse esittäytyä, avata osaamistaan ja jakaa uusimmat kuulumiset!

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Heidi, 32-vuotias myynnin ja rekrytoinnin ammattilainen. Olen alun perin kotoisin Kanta-Hämeestä mutta Turussa olen asunut jo vuodesta 2009 alkaen ja tänne on tullut erittäin hyvin kotiuduttua.  

Millaisissa tehtävissä toimit Medikumppanilla ja millainen taustasi on?

Olen työskennellyt Medikumppanilla vuodesta 2014 alkaen ja nyt palailen taas hommiin vanhempainvapaan jälkeen.  

Takataskusta löytyy niin kaupallisen alan korkeakoulututkinto kuin myös kohta jo lähes 15 vuoden kokemus myynnistä ja lähes 10 vuoden kokemus rekrytoinnista. 

Medikumppanilla työskentelen rekrytointipäällikkönä ja saan tehdä yhteistyötä niin loistavien terveydenhuollon ammattilaisten kuin asiakkaidenkin kanssa sekä tietysti timanttisen rekrytiimin. 

Medikumppanilla on kiinnostava toimiala, joka elää ja muuttuu jatkuvasti, luoden sekä haasteita että mahdollisuuksia. Parasta työssäni on saada sopiva työntekijä ja työpaikka kohtaamaan ja luoda samalla hyvinvoivempia osaajia ja työyhteisöjä, kun molempien toiveet ja tarpeet saadaan kuulluiksi. 

Millainen työantaja Medikumppani on ja mikä saa sinut viihtymään meillä?

Parasta Medikumppanissa on joustavuus sekä pienet arkiset teot, joista tulee hyvä fiilis, kuten aamupala odottamassa toimistolla maanantai aamuna, yhteinen lounashetki tai juoksulenkki. Myös vapaus oman työn organisointiin sekä mahdollisuus vaikuttaa yrityksen asioihin ovat tärkeitä. 

Miten kuvaisit itseäsi kolmella adjektiivilla ja miksi?

Luonteeltani olen määrätietoinen, positiivinen ja auttavainen. Pyrin aina pääsemään asetettuihin tavoitteisiin ja tekemään työni tarkasti ja hyvin. Olen aina rekrytiimin tavoitettavissa ja pyrin jakamaan parhaat käytännöt ja vinkit eteenpäin. Tykkään pitää yllä positiivista ilmapiiriä, kuunnella kuulumiset ja muistaa kollegoiden tärkeät tapahtumat. 

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-ajalla tykkään liikkua monipuolisesti mm. crossfitin, kuntosalin, juoksun, pyöräilyn tai joogan merkeissä, kokkailla hyvää ruokaa, soittaa pianoa ja laulaa sekä viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. 

Mikä saa hymyn huulillesi?

Hymyn huulille saa 1-vuotias poikani, aurinkoinen sää, hyvä ruoka ja liikunta. 

Mitä terveisiä haluaisit sanoa meidän lääkäreille, hoitajille ja kumppaneille?

Lääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille sekä asiakkaille haluan sanoa, että olen taas innolla ja energialla tavoitettavissa, toivottavasti pääsemme pian tekemään yhteistyötä ja löytämään juuri sinulle uusi mielenkiintoinen työpaikka tai uusi vahvistus tiimiin. Olethan rohkeasti yhteydessä ja jutellaan tarkemmin tilanteestasi 😊

Aurinkoista syksyn alkua!

Terveisin, Heidi

Heidi.Larko@medikumppani.fi, puh. 040 576 3611