Uusia vahvistuksia – tervetuloa Kaisa!

rekrytointi

Medikumppanissa on kevään 2022 aikana aloittanut toinenkin uusi kollega, Kaisa Manninen. Hän toimii seniori rekrytointikonsulttina ja kehittää myös yhteistyö- ja kumppanuusmalleja tilaaja-asiakkaidemme kanssa. Kaisasta välittyy raudanluja osaaminen, lempeä lujuus sekä syvä halu kehittää sosiaalisesti vastuullista ja kestävää terveydenhuoltoa Suomessa.

Olemme onnellisia, että saimme sinusta Kaisa upean vahvistuksen tiimiimme. Kiitos että valitsit meidät.

Annetaan nyt Kaisalle mahdollisuus kertoa itsestään vielä omin sanoin.

Kuka olet ja mistä tulet? Minkälainen tausta sinulla on?

Olen Kaisa, pitkän linjan terveydenhuollon toimija. Olen työskennellyt sairaanhoitajana päivystyksellisissä yksiköissä ja viimeiset kymmenen vuotta yksityisessä terveydenhuollossa erilaisissa hallinnollisissa rooleissa. Omaan vahvan osaamisen niin liittyen substanssiin kuin hoitajien ja lääkäreidenkin arjen työhön liittyen. Asiakkuuksien hoito ja yhteistyö eri sopimuskumppanien kanssa on myös ollut osa työtehtäviäni.

Miksi päädyit valitsemaan juuri Medikumppanin?

Kiinnostuin Medikumppanista, koska se näyttäytyi minulle yrityksenä, joka aidosti haluaa muuttaa terveydenhuoltoa paremmaksi. Halusin selvittää, elävätkö yrityksen esiin tuomat asiat liittyen työhyvinvoinnin edistämiseen, aitoon välittämiseen ja työntekijöitä tukevaan toimintatapaan oikeasti. Ilokseni olen saanut huomata, että nämä lupaukset eivät ole olleet vain markkinointikikka, vaan oman kokemukseni kautta olen saanut tuntea, että yrityksen henki on aidosti lämmin ja työntekijöitä tukeva.

Miten kuvaisit itseäsi kolmella adjektiivilla ja miksi?

Toimelias, luotettava ja hyvä asiakaspalvelija. Haluan tehdä työni aina huolella ja lupausteni mukaisesti. Arvostan hyvää ja laadukasta asiakaspalvelua ja työskentelen itse joka päivä tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Mikä saa hymyn huulillesi?

Aurinkoiset kevätpäivät ja mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä, jossa onnistumisessa on tärkeässä roolissa rautaiset kollegat ja omistautunut tiimi.

Mitä terveisiä haluaisit sanoa meidän lääkäreille, hoitajille ja kumppaneille?

Olen käytettävissä tilanteisiin, joissa tarvitaan ratkaisuja mielekkäiden työtehtävien löytämiseen tai toisaalta palveluntarjonnan tuottamiseen ja varmistamiseen. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan eri vaihtoehdoista!