Uudet rekrytointikoordinaattorit esittäytyvät – Tervetuloa tiimiin Laura ja Ninni-Maria!

Syyskuun alussa tiimimme vahvistui kahdella uudella kollegalla, kun Laura Karjalainen ja Ninni-Maria Tuominen aloittivat meillä rekrytointikoordinaattoreina lääkärirekrytoinnin parissa. Ninni-Maria ja Laura hoitavat yhteydenpitoa lääkäreiden suuntaan lujalla ammattitaidolla, ja ovat tuoneet mukanaan valtavasti positiivista energiaa ja uusia näkökulmia.

Päästetään Laura ja Ninni-Maria esittelemään itse itsensä!

Ensimmäisenä vuoron saa Laura.

Olen Laura 32 vuotta ja asun perheeni kanssa Kaarinassa. Olen koulutukseltani vaatturi sekä laborantti. Olen toiminut kaupan alalla noin 10 vuotta ja sieltä löytyy kokemusta myyjän tehtävistä myymäläpäällikön hommiin sekä kokemusta yritysmyynnin puolelta. Laborantin työtä olen muutaman vuoden ehtinyt myös tekemään.

Tutustuin Medikumppanin toimitusjohtajaan Teijaan muissa merkeissä ja ihastuin heti hänen tyyliinsä johtaa. Joten ajattelin, että tähän yritykseen haluan töihin. Kaikesta Medikumppanin tekemisestä jää hyvä fiilis ja arvostan työympäristöä missä jokainen työntekijä otetaan huomioon yksilönä, mutta silti tehdään hommia joukkueena. Opiskelen tällä hetkellä bioanalyytikoksi toista vuotta joten sitäkin kautta Medikumppani tuntui juuri oikealta yritykseltä minulle.

Olen aurinkoinen, olen lähes tulkoon aina iloinen. Nauravainen, liittyy varmaan siihen että olen iloinen, mutta mielestäni elämää ei pidä ottaa liian vakavasti. Olen myös tunnollinen, haluan hoitaa sovitut hommat hyvin ja huolellisesti.

Hymy huulille tulee ihan pienistäkin asioista joka päivä. Mutta erityisen iloiseksi minut saa huumori (erityisesti tilannekomiikka), hölmö koiramme Iines ja oma perhe.

Pidetään toisistamme hyvää huolta ja muistetaan nauttia elämästä. Tahdon vielä lopuksi toivottaa kaikille oikein ihanaa syksyn jatkoa!

Seuraavaksi on Ninni-Marian vuoro esittäytyä.

Olen Ninni-Maria ja tällä hetkellä opiskelen Turun kauppakorkeassa neljättä vuotta, pääaineeni on johtaminen. Koulun ohella olen tehnyt töitä ja toiminut suurimmaksi osaksi erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä, esimerkiksi promoottorina, myyjänä, asiakaspalvelukeskuksessa, viimeiset vuodet olen tehnyt B2B-myyntiä

Olen haaveillut uusista haasteista työn saralla ja innostuinkin löytäessäni Medikumppanin työpaikkailmoituksen LinkedInistä. Eniten minua Medikumppanissa innostavat merkitykselliset työtehtävät ja huikea työporukka. Rekrytointimaailma on minulle uusi aluevaltaus ja odotan innolla tulevia haasteita.

Ihmisenä olen empaattinen ja ahkera unelmoija. Äitini opetti minulle, että jokaista tulisi kohdella niin kuin haluaisi itseään kohdeltavan. Pyrin noudattamaan tuota ohjenuoraa ja olemaan mahdollisimman empaattinen kaikissa kohtaamisissa. Olen jalat maassa, mutta pää pilvissä unelmoimassa -tyyppi, ja teen kovasti töitä unelmieni ja tavoitteideni eteen.

Hymyn huulilleni saa kävelylenkit Turun aurajokirannassa, yhteiset työpäivät lähimmän kollegani Lauran kanssa toimistolla ja kaikessa yksinkertaisuudessaan kahvi. Medikumppanin asiakkaille ja yhteistyökumppaneille haluaisin sanoa, että minuun voi olla rohkeasti yhteydessä, toivottavasti voin osaltani olla auttamassa teitä kohti unelmianne!

>> Tutustu myös Medikumppanin arvoihin ja lue meistä lisää.