Medikumppanin tiimi vahvistui – Tervetuloa Saara!

Tänä syksynä Medikumppanilla ovat puhaltaneet uudet tuulet. Laajensimme rekrytointitoimintaamme hoiva-alalle ja samalla astui tiimimme vahvistukseksi uusi hoiva-alan toimialajohtajamme Saara Sirén.

Saara on hoiva-alan ja johtamisen kokenut ammattilainen, jonka toivotimme ilomielin osaksi tiimiämme. Näin Saara esittelee itsensä:

”Moikka, olen Saara. Mun vanhempani perustivat yksityisen pienen vanhusten hoivakodin meidän pihalle mun ollessa 5-vuotias. Olen kasvanut aikuiseksi vanhusten parissa; ansainnut ensimmäiset tienestini Marianne-karkeilla, hävinnyt lukemattomat kerrat Trivial-pelissä ja lukenut Kalevalaa ääneen tuntikausia.

Kouluttauduin sosionomiksi 2010. Mua kiinnostaa kovin ihmismieli ja motiivit tekojen takana. Niinpä erikoistuin mielenterveystyöhön. Olen myös tehnyt lastensuojelutyötä Ensikodissa. Sain mahdollisuuden jatkokouluttua vanhusten hoivakodissa johtajuuden saralla, joten 2016 suoritin Mini-MBA-tutkinnon. Esihenkilönä työskentely on ollut mulle aina mieleen. Tykkään vastuusta ja mulla pysyy hyvin langat hyppysissä. Mulle henkilöstön hyvinvointi on aina ollut lähellä sydäntä. Niinpä esihenkilönä olen aina halunnut tehdä selväksi sen, että hoitajat ovat tärkeitä ja heidän hyvinvoinnilla on väliä.

Innostuin ja kiinnostuin Medikumppanista, kun lähdin etsimään terveysalan HR-kentältä toimijaa, joka vastaisi mun omiin arvoihin. Mulle tärkeää on vastuullisuus, lämpö, välittäminen ja ihmisen huomioiminen kokonaisuudessaan. Tykkään myös kehittää itseäni jatkuvasti.

Olen suora, lämmin, elämää rakastava ja hauska!

Perhe, ystävät, hyvä ruoka ja hyvä tilannekomiikka saavat mut nauramaan❤

Mun mielestä hoitajat ovat super ihana ja osaava ammattikunta. Mulla on kova tarve päästä vaikuttamaan heidän hyvinvointiin ja jaksamiseen työssään. Uskon, että toisia tukemalla ja kuuntelemalla löydetään oikeat ratkaisut arjen tukeen.

Medikumppanin yhteistyökumppaneille ja asiakkaille lähetän terveisiä, että yhdessä me pystytään enemmän. Ei unohdeta kiireen keskellä mistä tässä kaikessa on kyse: toisistamme välittämisestä.”