Vastuullinen rekrytointi huomioi niin lääkärin kuin asiakkaan tarpeet

Useat Medikumppanilla työskentelevät lääkärit ovat viihtyneet palveluksessamme vuosia. Pisimmät työsuhteet ovat yli 10 vuoden mittaisia, mikä ei ole kovin tavanomaista henkilöstöpalveluita tarjoavalle yritykselle. Vastuullisen rekrytoinnin ja hyvän huolenpidon ansiosta olemme saaneet sitoutuneita työntekijöitä.

Henkilöstöpalveluyritysten liitto HPL nosti Medikumppanin mukaan Vastuullinen henkilöstöpalveluala -kampanjaan (11.1.–21.2.2021), joka nostaa esiin henkilöstöpalveluyritysten ansiokasta työtä tulevaisuuden työmarkkinoiden ja oikeudenmukaisemman työelämän rakentajina. Olemme todella otettuja kun pääsimme kampanjaan mukaan!

Meille Medikumppanilla vastuullisuus on kaikkea toimintaamme ohjaava arvo; kivijalka, jolle koko yritystoimintamme perustuu. Ymmärrämme aidosti terveydenhuoltoalan haasteita ja kuuntelemme tarkasti sekä lääkäreiden että asiakkaiden toiveita etsien juuri niihin sopivat ratkaisut. Tarjoamme työntekijöillemme selkeät palkkamallit, joista viestimme läpinäkyvästi.

Pidämme työntekijöistämme ja heidän osaamisestaan ja jaksamisestaan hyvää huolta tarjoamalla muun muassa tunnetaitovalmennuksia ja -testejä, kattavan työterveyshuollon sekä Gubbe-palvelun työsuhde-etuna. Gubbe-yhteistyön tavoitteena on helpottaa työntekijöidemme kiireistä arkea ja lisätä perheystävällisyyttä työelämässä mahdollistaen paremman huolenpidon myös työntekijöidemme ikääntyville läheisille.

Käy lukemassa koko uutinen HPL:n sivuilta.

Medikumppani – Osaamisen välittämistä & välittämisen osaamista.