Lääkäri- ja sairaanhoitaja rekrytointeja: Medikumppani työnantajana

medikumppani työantaja

Ymmärrämme, että jokainen ihminen, pesti ja työyhteisö on ainutlaatuinen. Yksilöllisyys ja yhteisöllisyys ovat toimintamme taustalla vahvasti ohjaavia arvoja. Meidän tehtävämme on aidosti välittävänä henkilöstöpalveluyrityksenä etsiä ja löytää sinulle, hoitotyön ammattilaiselle yksilöllisiin tarpeisiisi sopiva työpaikka, sellainen, joka on tehty juuri sinua varten. Teemme tiiminä hartiavoimin työtä, jotta löydämme sinulle juuri sellaisen kokonaisuuden, joka istuu täydellisesti ja mistään tinkimättä tämänhetkiseen tilanteeseesi, olipa se sitten millainen tahansa.

Meille on erityisen tärkeää turvata henkilöstömme hyvinvointia sekä varmistaa, että aivan jokainen työntekijämme saa olla täysin oma itsensä. Uskomme että yksilön hyvinvointi on jokaisen etu, sekä työnantajan, tilaajan että ennen kaikkea työntekijän. Suhteemme lääkäreihin, hoitajiin ja asiakkaisiin on meille kunniakysymys ja olemme saaneet siitä myös paljon kehuja. Se kuulemma näkyy ja tuntuu! Ja olemme ylpeitä siitä. Meistä saat työnantajan, joka välittää sinusta aidosti.

Muun muassa tältä välittäminen näyttää rekrytoinnissa ja arjen yhteistyössä.

1. Asioit kanssamme nopeasti ja ketterästi: saat meihin yhteyden nopealla aikataululla kaikissa työnhakuun liittyvissä asioissa ja rekrytointikonsulttiemme sparrausapu on aina saatavillasi, vain yhden puhelinsoiton päässä. Ei odottelua, epätietoisuutta tai hämmennystä, me pidämme sinut ajan tasalla tilanteista ja prosessin etenemistä jokaisessa vaiheessa. Voimme myös halutessasi saattaa sinut keskustelemaan joko tilaajan edustajan kanssa suoraan tai kyseisessä työpaikassa toimivan kollegan kanssa.


2. Rekrytointiprosessi on ammattimainen, tehokas ja yksilöllinen: tukenasi syvällinen rekrytointiosaamisen, joka yhdistyy syvään toimialaymmärrykseen ja kattaviin asiakassuhteisiin. Meidän ainoa tehtävämme on löytää sinulle unelmiesi työpaikka, olipa tarpeesi ja tilanteesi mikä vain. Pidämme sinusta huolen koko rekrytointiprosessin ajan ja etsimme sopivaa matchiä sinun, osaamisen ja tulevan työnantajasi välille. Meille voit aina rehellisesti kertoa toiveistasi ja myös mahdollisista työtä koskevista rajoitteista ja otamme ne huomioon prosessissa.


3. Tietoturva huomioidaan joka vaiheessa: meille sinun turvallisuutesi myös digitaalisessa ympäristössä on kaiken a ja o. Käsittelemme kaikki työsuhteeseen liittyvät dokumentit tietoturvallisesti, helposti ja ketterästi, niin että yksityisyytesi pysyy salattuna ja tieto on rajattua vain sitä tarvitseville.  Sopimusasioissa meillä on käytössä sähköinen allekirjoitus ja kaikki dokumentaatio tehdään aina ajallaan sovitussa aikataulussa. Meiltä saat työsopimuksen ennen työsuhteen alkamista.


4. Kuljemme rinnallasi koko työsuhteen ajan: tsemppaamme työn aloituksessa, jaamme jännityksen ensimmäisenä työpäivänä, kuuntelemme kokemuksiasi, kysymme kuulumisiasi ja autamme työyhteisöön liittyvien keskustelujen käymisessä tarpeidesi mukaan. Neuvottelemme puolestasi mm. työsuhteeseen ja  palkkaukseen liittyvissä asioissa. Olemme tukena myös elämän erilaisissa muutostilanteissa, jos kaipaat esimerkiksi työnkuvan muutosta, tai toiveesi työn sisällöstä muuttuu. Ei ole asiaa, jota emme uskaltaisi ottaa puheeksi.

5. Tavoitat meidät sujuvasti: saat meihin helposti yhteyden silloin kuin kaipaat apua, näkökulmia, palloseinää ajatusten vaihtoon tai vaikka käytännön vinkkejä. Meiltä saat henkilökohtaisen ja yksilöllisen tuen koko työsuhteen ajaksi, autamme tarpeiden mukaan myös esim. asuntoasioissa ja voit asioida kanssamme aina niin kuin sinulle parhaiten sopii; s-postilla, puhelimitse, kasvokkain tai vaikka whatsupilla, mikä vain on sinulle mieluisia aika, paikka ja tapa. 


6. Välitämme sinun ja myös läheisesi jaksamista: ajattelemme, että hyvinvoivat yksilöt tekevät hyvinvoivan yhteisön. Sinun ja läheisesi hyvinvointi, sekä fyysinen että psyykkinen on meille sydämenasia ja haluamme olla tukenasi kaikin mahdollisin keinon. Autamme työarkeen liittyvissä asioissa, tuomme työyhteisöön liittymisessä ja olemme aina saatavilla ja kuulemassa myös haasteista, joihin etsimme yhdessä ratkaisut. Meiltä saat myös työsuhde- etuna työterveyshuollon ja sinulla on mahdollisuus hyödyntää gubbe – ystäväpalvelua läheisesi hyvinvoinnin tueksi.

7. Kanssamme pääset kehittämään osaamistasi: meidän kanssamme saat kasvaa, kehittyä ja syventää ammattitaitoasi säännöllisesti. Kauttamme sinulle voi avautua myös toivomiasi urapolkuja tulevaisuuteen. Tarjoamme henkilöstöllemme maksuttomia koulutuksia ja säännöllisiä mahdollisuuksia vaihtaa ajatuksia vertaistesi kollegoiden kanssa. Järjestämme myös aktiivisista innostavia tapahtumia, joissa saatamme yhteen terveydenhuollon asiantuntijoita innostumaan, keskustelemaan ja oppimaan yhdessä.

Näin henkilöstömme kuvaa yhteistyötä kanssamme:

”Monien organisaatioiden tulisi ottaa mallia teidän työskentelytavoista ja pyrkiä samaan esihenkilötyöskentelyyn. Inhimillinen tunnejohtaminen, empaattisuus ja työntekijälähtöisyys ovat nykypäivää, jota suurimmassa osassa organisaatioita ei tunneta tai sovelleta.”

”Te olette yksinkertaisesti parhaita. Teille olen yksilöllinen ihminen, en vain resurssi hyödynnettäväksi.”

”Kuulin Medikumppanista ystäväni kautta ja olen super onnellinen työllistyessäni heille. Koen että minusta ja hyvinvoinnistani välitetään aidosti, työnantajavastuu otetaan vakavasti ja palkkataso on hyvä.”

Voisimmeko olla apunasi? Ota rohkeasti yhteyttä!

>> Tutustu Lindan tarinaan

>> Tutustu Elisan tarinaan